Na konci pracovného týždňa nás poteší slnko a teplo. Takéto počasie vydrží aj počas víkendu

Ilustračné foto. Zdroj: Pixabay.com

Príjemné jesenné teploty nás nesklamú ani v piatok (25. októbra). Aj počas tohto dňa si budeme užívať rovnako príjemné počasie ako včera. Koniec pracovného týždňa nám teda prinesie nádej na pekný víkend.

Portál iMeteo informuje o tom, že počasie u nás naďalej ovplyvňuje tlaková výš, ktorej stred sa dnes rozprestiera nad Ukrajinou a Rumunskom. Po jej zadnej strane k nám bude prúdiť teplý vzduch a koniec pracovného týždňa, ale aj nastávajúci víkend prinesú až nadpriemerne teplé počasie.

Aké počasie bude v piatok? 

Zrána sa môžu opäť vyskytovať hmly alebo nízka oblačnosť, ktoré sa však postupne rozplynú a uvidíme jasnú až polooblačnú oblohu. Dnes si užijeme aj slnečné lúče, preto sa im nezabudnite vystaviť. Pomôže vám to znížiť jesennú únavu, ktorá môže prísť v súvislosti so zmenou času, ktorá nás čaká už tento víkend.

Maximálna denná teplota sa aj dnes bude pohybovať v rozmedzí od +14 do +19 stupňov Celzia. Cez víkend teplota ešte o niečo vystúpi. Chladnejšie počasie dnes očakávame na strednom a východnom Slovensku, kde najvyššie teploty dosiahnu +18 stupňov Celzia. Rovnako počas dnešného dňa očakávame aj veľmi slabý južný vietor. Na západe môže fúkať silnejší juhovýchodný vietor v nárazoch do 45 km/h. Dnes bude príjemne aj na horách, vo výške 1 500 metrov bude okolo +10 stupňov Celzia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie