Muž v Nitre skočil z balkóna bytu. Pád z 8. poschodia nemal šancu prežiť

Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/Jozef Gruchalák, Pavol Zachar

Vo štvrtok (24.10.) popoludní došlo na nitrianskom sídlisku Klokočina k obrovskej tragédii pri ktorej vyhasol jeden ľudský život. Vraj podľa svedkov mal muž zoskočiť z balkóna bytovky. Pád z 8. poschodia nemal šancu prežiť.

Údajne mal muž podľa svedkov skočiť z balkóna 8. poschodia jedného z bytov na Čajkovského ulici na sídlisku Klokočina v Nitre. Informuje o tom portál Regióny.sk.

„Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. Napriek snahe záchranárov 69-ročný muž, žiaľ, zraneniam podľahol,“ potvrdila informáciu pre portál hovorkyňa Operačného strediska záchrannej služby SR Petra Klimešová.

„Polícia danú udalosť eviduje ako trestný čin usmrtenie. Presná príčina smrti bude známa po vykonaní pitvy. Vzhľadom na citlivosť prípadu a úctu k pozostalým bližšie ani podrobnejšie informácie poskytovať nebudeme,“ informovala o nešťastí hovorkyňa Krajského prezídia Policajného zboru v Nitre Jana Šinková.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie