Turista sa sťažoval na jedlo v reštaurácii. Kuchár ho napadol, utrpel vážne zranenia

Ilustračná fotografia. Zdroj: FOTO TASR/DPA

Španielska polícia zatkla kuchára v reštaurácii na Ibize po tom, ako fyzicky napadol hosťa. Pri útoku utrpel 72-ročný turista vážne zranenia, ktoré si vyžiadali operačný zákrok.

Návšteva reštaurácie na Ibize sa pre 72-ročného nemeckého turistu zmenila na nočnú moru. Večer si užíval so svojou partnerkou a priateľmi, kým im čašníci nepriniesli jedlo. Seniorovu objednávku totiž poplietli. Čašník preto túto informáciu odovzdal do kuchyne, čo šéfkuchára veľmi nahnevalo, informuje portál Mirror.

Kuchár napadol hosťa

„K stolu, pri ktorom muž jedol, pristúpil kuchár, ktorý začal kričať a správať sa veľmi agresívne. Hneď ako sa dostal k 72-ročnému mužovi, silno doňho strčil a zhodil ho na zem. Pri páde narazil na operadlo stoličky, pričom utrpel zranenia chrbta a krku,“ uviedol hovorca civilnej stráže.

Kým nemecký turista ležal na zemi, kuchár mal hodiť jedlo na podlahu a naďalej muža slovne napádal. Muž a jeho priatelia následne opustili reštauráciu a zamierili do neďalekej nemocnice. Tam mu však podľa portálu Noudiari.es povedali, že utrpel len modriny.

Skončil v nemocnici na operačnom stole

O niekoľko dní neskôr sa mu však priťažilo a rodina ho odviezla do nemocnice. „Musel podstúpiť operáciu, pretože mal v hrudníku dve krvné zrazeniny, ktoré spôsobovali komplikácie s dýchaním,“ dodal hovorca.

37-ročný španielsky kuchár bol zatknutý pre podozrenie z trestného činu ťažkého ublíženia na zdraví a odovzdaný súdu.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie