Známy obchodný reťazec zavádza samoobslužné pokladne. Nová predajňa prinesie aj ďalšie novinky

Zara otvára vlajkovú predajňu. Ilustračné foto/Zdroj: pixabay.com

Obchod Zara v bratislavskom Auparku v týchto dňoch otvára svoju vlajkovú predajňu. Tá bude špeciálna viacerými novinkami. Jednou z nich je i zavedenie samoobslužných pokladní, ktoré sú známe predovšetkým z veľkých supermarketov. 

Portál tvnoviny.sk informuje o tom, že samoobslužné pokladne sú už neoddeliteľnou súčasťou všetkých veľkých supermarketov. Dnes sa s nimi stretneme aj v predajniach Pepco či v niektorých obchodoch s nábytkom a záhradníckymi potrebami. Tento obľúbený trend si pomaly nachádza cestu aj do odevných reťazcov.

Prvou odevnou značkou so samoobslužnými pokladňami bude Zara, ktorá otvára svoju vlajkovú predajňu v novo otvorenej časti bratislavského Auparku. „Zlepší to zákaznícku skúsenosť. Odpadnú čakacie doby na pokladni,“ doplnila Veronika Košická, generálna manažérka nákupného centra.

Ďalšie novinky

Nová predajňa bude špeciálna aj tým, že si zákazníci budú môcť zarezervovať skúšobnú kabínku. „Dokážete to spraviť cez mobilnú aplikáciu. Ukáže sa vám tam, ktorú kabínku môžete využiť,“ priblížila Petra Majcher, senior marketing manažérka Auparku. Rezervácia však bude možná aj iným spôsobom. V novej predajni sa bude nachádzať automatizovaná stena, ku ktorej zákazníci priložia vybraté oblečenie, ktoré si chcú skúsiť. Po tomto načítaní sa rozsvieti číslo nad voľnou kabínkou. Zákazník do nej vojde a následne číslo nad ňou zhasne.

Rovnako sa zautomatizuje aj výdaj online objednávok. Generálna manažérka upriamila pozornosť aj na novinku, ktorú ocenia predovšetkým matky s malými deťmi: „Produkty v kolekcii bábätká, ktoré bolo doteraz možné kúpiť len online, budú prvýkrát dostupné priamo v tejto predajni.“

Vlajkové predajne

Táto špeciálna predajňa sa otvára už vo štvrtok (24. októbra) a bude súčasťou novej časti bratislavského Auparku. Ide o najmodernejšiu a zároveň najväčšiu predajňu Zary na Slovensku. Svoje vlajkové predajne tu otvára aj reťazec Reserved a švédska značka H&M.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie