„Podarená“ TROJICA prevážala kradnutý čln. Muž a žena boli zdrogovaní a tretí z partie zabudol „nastúpiť do basy“

Kradli a boli aj zdrogovaní. Zdroj: FB/Polícia SR

Včera (22.10) sa kriminalistom z bratislavskej krajskej kriminálky podarilo zadržať tri osoby v súvislosti s trestnou činnosťou spáchanou v Rakúsku a na Slovensku.

Operatívnym pátraním policajti zistili, že 20. októbra 2024 bol v rakúskej obci Bruckneudorf ukradnutý nafukovací čln s prívesom, ktorý bol následne prevezený na Slovensko, konkrétne do Bratislavy. Informuje facebookový profil polície.

Policajti zastavili dve podozrivé vozidlá na Vajnorskej ulici pri obchodnom centre.

V jednom z nich, Citroëne, 50-ročný muž viezol čln, zatiaľ čo za ním nasledoval Volkswagen so 40-ročnou vodičkou a 36-ročným spolujazdcom. Počas kontroly zistili, že žena je podozrivá v 13 prípadoch majetkovej a drogovej kriminality a muž má vydaný príkaz na nástup do väzenia.

Pri kontrole vodič Citroënu dobrovoľne odovzdal plastové vrecká s drogami a testy potvrdili, že on aj žena sú pod vplyvom amfetamínu, metamfetamínu, THC a MDMA. Obaja boli eskortovaní do nemocnice na laboratórne testy a následne zadržaní.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie