PREHĽAD: Obchody reagujú na vysoké ceny masla. Zistite, KDE ho tento týždeň kúpite najlacnejšie

Akciové maslá. Ilustračné foto/Zdroj: iStream

Pred pár dňami sme informovali o extrémnom zdražovaní niektorých potravín. Medzi nimi sa objavila i jedna z najzákladnejších potravín – maslo. Na vzniknutú situáciu pohotovo zareagovali aj mnohí predajcovia a ponúkajú ho v akciových cenách. V článku sa dozviete, v ktorom obchode kúpite maslo za najnižšiu akciovú cenu.

Lidl

V obchodnom reťazci Lidl aktuálne prebieha retro týždeň. Ten začal v pondelok (21. október) a trvať bude až do nedele (27. októbra). Predajca do svojho tohtotýždňového akciového letáka zaradil i 250-gramové maslo značky Rajo v retro balení. Tehličku takéhoto masla si počas tohto týždňa môžu zákazníci zakúpiť v cene 2,39 €.

Zdroj: iStream

Billa

Rovnakú značku masla nájdete tento týždeň v akcii aj v obchodnom reťazci Billa. Tá má svoj akciový leták platný od štvrtka (23. októbra) do utorka (29. októbra). Rozdiel sa nachádza len v dizajne balenia, ktorý tentokrát nie je retro. Aj v tomto prípade však ide o 250-gramovú tehličku masla značky Rajo v identickej cene 2,39 €.

Zdroj: iStream

V predajni Billa sa objavilo i iné zľavnené maslo, ktoré nefigurovalo v akciovom letáku. Konkrétne hovoríme o masle s morskou soľou od značky Billa premium. Jedna tehlička váži 250 gramov a v akciovej cene si ju kúpite za 3,79 € (pôvodná cena 3,99 €).

Zdroj: iStream

Kaufland

Od štvrtka (24. októbra) prichádza do platnosti i nový akciový leták obchodného reťazca Kaufland. Aj tento predajca pokračuje v trende a rozhodol sa doň zakomponovať akciové maslo. Tentokrát je to však trochu iné, pretože ide len o 200-gramovú tehličku značky Laktos. Jeden kus zľavneného masla stojí 1,99 €.

Tesco

Žiadne akciové maslo do svojej tohtotýždňovej ponuky nezaradil predajca Tesco. V konkrétnom obchode však kúpite najlacnejšie maslo od značky Koliba, no ide len o 100-gramovú tehličku. O 25 gramov viac má maslo značky Rajo, ktoré si môžete zakúpiť v cene 2,29 €. Klasické 250-gramové maslá sa pohybujú v cene od 2,89 (značka Tesco) do 3,99 €.

Prehľad cien akciových masiel

  • Lidl – 250 gramov, Rajo, 2,39 €
  • Billa – 250 gramov, Rajo, 2,39 €
  • Billa – 250 gramov, Billa premium, 3,79 €
  • Kaufland – 200 gramov, Laktos, 1,99 €
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie