FOTO: Predbiehanie sa mu stalo osudným. Vodič nemal šancu prežiť hroznú nehodu

Snímky z dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V utorok (22.10.) sa odohrala tragická dopravná nehoda na ceste pri obci Motešice (okres Trenčín). Vodič na osobnom vozidle dostal šmyk pri predbiehaní, čo sa mu aj stalo osudným. Auto sa viackrát prevrátilo až napokon skončilo v poli. Muž utrpel pri nehode zranenia, ktorým na mieste podľahol. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Pri predbiehaní dostal šmyk

Dopravná nehoda sa stala včera v poobedňajších hodinách na ceste II/516 v katastrálnom území obce Motešice.

„Vodič osobného motorového vozidla značky Suzuki predchádzal nákladné vozidlo značky Tatra. V pravotočivej zákrute zišiel vľavo mimo cestu a následne strhol vedenie vpravo, dôsledkom čoho sa dostal s vozidlom do šmyku,“ uviedla polícia.

Na mieste zomrel

„Následne zišiel vľavo mimo vozovku, kde sa viackrát prevrátilo a ostalo stáť v poli na kolesách,“ priblížila polícia v príspevku. Avšak 59-ročný vodič pritom utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. V tom čase sa vo vozidle okrem neho nachádzala aj 49-ročná spolujazdkyňa, ktorá pri nehode neutrpela žiadne zranenia.

GALÉRIA

„Polícia vykonala obhliadku miesta činu za prítomnosti znalca z odboru cestnej dopravy. Z dôvodu dokumentovania a odstránenia následkov dopravnej nehody bola v čase od 12:51 hod. do 16:00 hod. v danom úseku cesta neprejazdná,“ dodala polícia.

V tejto súvislosti začali policajti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie. Presné príčiny a okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie