FOTO: Mária Čírová zaskočila fanúšikov fotkou s inhalátorom. Čo sa stalo so speváčkou?

Speváčka Mária Čírová prekvapila svojich fanúšikov fotografiou s inhalátorom. Foto. IG/mariacirova

Slovenská speváčka Mária Kachútová Čírová zaskočila svojich fanúšikov fotografiou, ktorú zdieľala na sociálnej sieti. Popri preplnenom pracovnom diári musela riešiť aj zdravotné komplikácie.

Speváčka Mária Čírová má pracovný diár poriadne zaplnený, avšak popri kariére nezabúda ani na svojich blízkych. Minulý týždeň predviedla róbu na Bratislavských módnych dňoch, kde si aj zaspievala.

Na pódiu sa blysli aj členovia rodiny, presnejšie jej dve staršie deti Zoe a Hugo Kachút, ktorí predstavili módne kúsky pre Janu Pištejovú či Lombardi Fashion, píše portál koktejl.azet.sk.

Speváčka sa aktuálne pripravuje unikátne turné „Moje Vianoce“ a pre veľký záujem pridala ďalšie koncerty, informovala na sociálnej sieti. Popritom si stihla s rodinkou odskočiť na narodeninovú oslavu jej syna Huga, ktorý oslávil 15. narodeniny.

Čírová si zaspomínala na situáciu tesne pred príchodom syna na svet. „Približne týždeň pred pôrodom, ma jedna pani pri nákupe prekvapila otázkou: „Nevadí vám, že už nič nebude ako predtým? Ste taká mladučká, taká talentovaná, mohli ste počkať aj do 35-tky, nič by vám neušlo. Kam sa tak ponáhľate?““

Speváčka Mária Čírová oslávila 15. narodeniny jej syna Huga. Foto: IG/mariacirova

S odstupom času a so skúsenosťami by jej zrejme odpovedala: “Viete, ja sa nikam neponáhľam. Len chcem byť čo najdlhšie s mojím ÚŽASNÝM SYNOM!!!!,“ uzavrela speváčka.

Ďalšie zábery na sociálnej sieti však zaskočili fanúšikov. Na Instagrame zverejnila záber, na ktorom používa inhalátor a pridala dlhé vysvetlenie. Ani slovenskú speváčku neobišla jesenná choroba, ktorá je typická pre toto ročné obdobie.

Speváčka Mária Čírová prekvapila svojich fanúšikov fotografiou s inhalátorom. Pripojila aj dlhé vysvetlenie, že ju skolila jesenná chrípka. Foto. IG/mariacirova, reprofoto/koktejl.azet.sk

„Ďakujem vám všetkým za vašu podporu a priania, aby som sa čo najskôr zotavila. Zvyčajne by človek fungoval, chodil do práce, ale môj hlas je mojím nástrojom. A bez neho sa nepohnem. Niekedy som viac zachrípnutá, inokedy menej. Inhalujem, beriem pastilky, sirup, aj cibuľové odvary, ale riešim to už druhý týždeň,“ poznamenala Čírová a doplnila, že radšej mať chorobu skôr, než v decembri, kedy má na zozname sériu koncertov.

„Mrzí ma, že som musela všetko zrušiť, ale zdravie máme len jedno. Rada by som niečo prispela aj do nášho Cheers kanálu, ale kašeľ mi to zatiaľ nedovoľuje. Dávajte si na seba pozor. Veľa zdravíčka, moji milovaní,“ dodala na záver.

Speváčka Mária Čírová prekvapila svojich fanúšikov fotografiou s inhalátorom. Pripojila aj dlhé vysvetlenie, že ju skolila jesenná chrípka. Foto. IG/mariacirova, reprofoto/koktejl.azet.sk
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie