Známy predajca sťahuje z pultov nebezpečnú základnú potravinu. Týka sa to tejto šarže

Ilustračné foto. Zdroj: Unsplash/Eduardo Soares, Simone Hutsch

Spoločnosť v utorok (22. 10.) oznámila, že na základe nevyhovujúcich výsledkov laboratórnej analýzy sa rozhodla stiahnuť z predaja potravinový výrobok. Ide o produkt TS Fazuľa biela malá 500 g. Informuje o tom Tesco na svojej webovej stránke.

Sťahujú šaržu bielej fazule

Reťazec stiahol z predaja šaržu bielej fazule. „Vážení zákazníci, informujeme Vás, že spoločnosť TESCO STORES SR, a.s. sa na základe nevyhovujúcich výsledkov laboratórnej analýzy rozhodla stiahnuť z predaja nasledovný výrobok,“ oznámilo Tesco.

Konkrétne ide o výrobok TS Fazuľa biela malá 500 g. Problémová je šarža L08:07R s dátumom minimálnej trvanlivosti 26. 09. 2025. Produkt pochádza od výrobcu Podravka – Lagris a.s., Česká republika. Spoznáte ho taktiež podľa EAN kódu 5051007158855.

Tí zákazníci, ktorí si spomínanú fazuľu už zakúpili, ju môžu vrátiť v ktorejkoľvek predajni Tesco. „Môžete ho vrátiť na informáciách alebo na centre služieb zákazníkom, bude Vám vrátená hodnota výrobku,“ dodal na záver reťazec.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie