Slovenskej speváčke vrazili DÝKU do chrbta. Ani v najhorších snoch by si TO nepredstavovala

Speváčka Sima. Zdroj: FB/SIMA

Speváčka Sima sa vo svojej tvorbe snaží o kvalitné výsledky. V poslednom období pravidelne vydáva nové piesne a videoklipy, čo jej fanúšikov nesmierne teší. Teraz však zažila niečo úplne nečakané: dostala „dýku do chrbta“!

Sima je úspešná slovenská speváčka s naozaj bohatou kariérou, ktorá zahŕňa šesť albumov a množstvo piesní, k nim patria aj videoklipy. Každý jej projekt prináša niečo výnimočné.

Hoci práve pracuje na novej hudbe, zažila situáciu, ktorú by si ani vo svojich najhorších snoch nepredstavila. Informovali topky.sk.

„Práve teraz prežívam menej šťastné obdobie, ale chcela som vám ponúknuť novú hudbu,“ povedala na úvod. „Natáčali sme klip, pričom som viackrát zdôraznila, že prosím, aby sa videá a fotky z natáčania nezverejňovali a zverejnili sa až po vydaní klipu,“ dodala.

„Samozrejme, že niekto, a viem, kto to je, to vôbec nerešpektoval, a dostalo sa ku mne video, ktoré koluje vo vašich správach. ‚Ďakujem‘, že sa nikomu nedá veriť a že sa dohodnuté pravidlá nedodržiavajú. Celý song, celá scéna a pointa sú teraz rozšírené v správach, a mám pocit, že ak to aj vyjde, už vás to nemôže prekvapiť. Po takýchto situáciách sa mi nechce tvoriť… najradšej by som sa zakrývala v paplóne a zobudila sa o rok. Je to už naozaj vtipné, že ťa do chrbta pichne aj vlastný fanúšik… Ďakujem, dúfam, že ti to stálo za to,“ uzavrela.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie