Razia pred obchodným centrom v Bratislave, polícia zadržala páchateľov (aktualizované)

Policajná razia pred obchodným centrom na Vajnorskej ulici v Bratislave, 22.10.2024. Foto: FB/Polícia BA kraj, pluska.sk

Policajti vykonali raziu pred jedným z obchodných centier v Bratislave. Na mieste činu mali zadržať troch podozrivých zo spáchania trestného činu.

  • AKTUALIZOVANÉ – 16:50

Pred obchodným centrom na Vajnorskej ulici v Bratislave sa konala policajná razia. Na mieste zadržali troch páchateľov, dvoch mužov a jednu ženu. Podozriví sú zatiaľ z neznámeho trestného činu, informujú noviny.sk.

Polícia sa odmietla k zásahu vyjadriť z dôvodu prebiehajúceho vyšetrovania. Príslušníci mali zablokovať auto, ktoré za sebou ťahalo motorový čln. Očití svedkovia priblížili, že jeden z policajtov mal mať počas zásahu pri sebe brokovnicu.

  • DOPLNENÁ INFORMÁCIA:

Na miesto dorazila priateľka jedného zo zadržaných mužov, ktorá prišla s maloletým synom, a tvrdí, že má ísť o krádež člnu. Práve jej partnera mala polícia eskortovať do väzenia, informuje pluska.sk.

„Môjho muža hľadali. Už mal nastúpiť do väzenia. Čakali sme dva dni. Chceli sme sa rozlúčiť. Aj som mu chcela nakúpiť všetko, čo do basy potrebuje, len on sa dal s tou ženou dokopy. Ona mu písala už dva dni predtým, že má kradnutú loď, či na ňu nájde kupca. Keď ho nájde, tak sa s ním podelí o peniaze. Chcel si zarobiť. No a chytili ich pri tom. Zrejme sa ju chystali predať,“ prezradila.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie