TOTO by nemal zažiť žiaden rodič: Otec Liama Payna (†31) navštívil miesto smrti svojho syna

Otec zosnulého Liama Payna (vpravo) navštívil miesto tragédie v hoteli v Buenos Aires. Zdroj: reprofoto X/NotiBons_Ok; TASR/AP

Otec Liama Paynea (†31) prežíva najťažšie chvíle svojho života. V týchto dňoch musel priletieť z Veľkej Británie do Argentíny, ale nie kvôli dovolenke. Jeho úlohou bolo identifikovať telo svojho syna, ktorý tragicky zomrel po páde z tretieho poschodia.

Geoff Payne bol pritom prítomný na mieste tragédie, kde sa ocitol na osudnom balkóne. Svet hudby zasiahol smútok v noci zo stredy na štvrtok, keď bola zverejnená správa o úmrtí Liama Paynea, bývalého člena skupiny One Direction. Liam zomrel po páde z balkóna hotelovej izby. Jeho otec, ktorý priletel z Veľkej Británie, musel identifikovať jeho telo a navštívil hotel, kde Liam strávil posledné chvíle, píše BBC.

Geoff Payne sa postavil aj na miesto, z ktorého jeho syn spadol, a následne poďakoval fanúšikom za ich podporu. Pred hotelom, kde vznikol improvizovaný pamätník, zapálil sviečku na pamiatku svojho syna. Fanúšikovia sa snažili vytvoriť bariéru, aby ochránili Geoffa Paynea pred paparazzmi a umožnili mu súkromie, o ktoré jeho rodina žiadala. Napriek tomu bola jeho návšteva vysielaná argentínskou televíziou.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie