Používate tieto štyri kúzelné slová? Môžu doslova zmeniť váš život

Ilustračná fotografia (Zdroj: Pixabay)

Objavte nástroj, ktorý vám pomôže zmeniť váš život. Stále viac ľudí sa stáva milovníkmi metódy Hó oponopono a zisťujú, že je naozaj jednoduchá a skutočne účinná. Pôvodne pochádza z Havaja a ide o spôsob, ako sa znova spojiť so svetom cez štyri magické slová. Vyskúšajte silu týchto jednoduchých slov a budete prekvapení, aké ľahké je zmeniť úplne čokoľvek.

Hó oponopono je nástroj, ktorý vám umožní zmeniť svoj život, ak viete, ako ho správne použiť, píše Blesk. Ide o staroveký havajský liečebný systém, ktorý rieši problémy nielen psychické, ale vo finále aj tie fyzické. V preklade znamená Hó oponopono „nechať veci, aby išli lepšie, alebo napraviť chybu“. Táto metóda sa prenášala z generácie na generáciu a dokázala obnoviť mier v jednotlivcoch, ale aj v rodine či komunite. Podporuje totiž rovnováhu a sprostredkováva vzájomné odpustenie.

Aby sme skutočne dosiahli vnútorný pokoj a uspokojenie, musíme použiť nasledujúce štyri silné frázy, vďaka ktorým vstúpi do nášho života nová energia a pomôže nám zbaviť sa problémov, ktoré máme, a premeniť ich na príležitosť. Toto sú najdôležitejšie frázy Hó oponopono:

Ospravedlňujem sa (alebo prijímam sa): S touto frázou si uvedomíme situáciu, v ktorej sme, pozorujeme ju a prijmeme ju. Ospravedlňujem sa hovoríte, aby ste uznali, že sa niečo stalo a že si uvedomujete, že to nie je dobré.

Odpúšťam: Odpúšťame sebe, ostatným vesmíru či akejkoľvek situácii či osobe, ktoré spôsobili náš vnútorný konflikt. Odpustenie prináša oslobodenie tak pre vás, ako aj pre toho druhého, komu odpúšťate. Okrem toho nás táto fráza učí, že neobviňujeme, ale odpúšťame a preberáme svoju zodpovednosť za to, čo sa deje.

Ďakujem: Slovom ďakujem vyjadrujeme vďačnosť a dávame zmysel situácii, v ktorej sa nachádzame. Vďačnosť totiž pomáha iniciovať pozitívne zmeny. To nám umožňuje nájsť príležitosť aj v ťažkej dobe.

Milujem: Slovo milujem rozprúdia zablokovanú energiu, vyjadrujú lásku k vedomiu a súčasne ku všetkému, čo je okolo. Týmto slovom sa vraciame k láske namiesto toho, aby sme zostávali v negativite. To nám umožňuje prijať v našom živote každú situáciu s dobrou predispozíciou.

Tieto mantry Hó oponopono nie sú vždy ľahko vysloviteľné, pretože to si vyžaduje určitý záväzok každého z nás. Môžu nám ale pomôcť odstrániť existujúce spomienky z nášho podvedomia. Tým sa oslobodíte od všetkých starých vzorcov, presvedčení, úsudkov a očakávaní. Tieto magické slová a frázy vám pripomenú, že sme v každom konflikte či intenzívnych emóciách autonómni a zodpovední. Nemusíte ich vyslovovať nahlas, pokojne si ich opakujte potichu v duchu, dôležitejšie je zaujatie postoja, ktorý reprezentuje dané slovo či frázy.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie