V obci Hostišovce sa nečakane zrútila strecha domu. Zasypala dve osoby, o život prišla 51-ročná žena

Ilustračná fotografia. Zdroj: FOTO TASR/Roman Hanc,

Vo štvrtok (17.10.) v podvečer došlo k veľkému nešťastiu v obci Hostišovce (okres Rimavská Sobota). V jednom z rodinných domov sa nečakane zrútila časť strechy s múrom. V tej chvíli sa v dome nachádzali dve osoby. Na mieste o život prišla 51-ročná žena. Pri tragédii zasahoval aj vrtuľník, ktorý transportoval do nemocnice muža vo vážnom stave.

Hrozná tragédia sa stala včera v rodinnom dome v obci Hostišovce. Podľa informácií portálu Rimava.sk sa časť strechy spolu s múrom nečakane zrútila a zasypala dve osoby.

Jedna osoba prišla o život

Údajne sa na mieste v tom čase nachádzala žena, ktorá utrpela vážne zranenia a na mieste zomrela. Oznámili to záchranári po príchode.

Okrem toho našli ešte zasypaného muža, ktorý to prežil, avšak jeho zdravotný stav bol vážny. Toho po stabilizovaní previezli vrtuľníkom do nemocnice v Banskej Bystrici.

Ako uviedla pre portál hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová, v obývacej izbe domu bolo spod kusov betónového stropu vytiahnuté telo 51-ročnej ženy bez známok života.

Polícia začala trestné stíhanie

Na miesto okamžite dorazil obhliadajúci lekár, ktorý konštatoval smrť spôsobenú udusením v dôsledku prepadnutia stavebného materiálu. Presné príčiny tragédie budú známe až po nariadenej pitve. V súvislosti s tragickou udalosťou polícia začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Správu budeme aktualizovať.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie