Na východe zasypalo človeka pri výkopových prácach (aktualizované)

Aktuálna správa. Zdroj: istream.sk

Pri vykonávaní výkopových prác v priemyselnom parku v obci Záborské pri Prešove došlo k zasypaniu osoby, inforuje TASR.

Na mieste sú prítomné všetky záchranné zložky. Informoval o tom operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Prešove.

 

Osobu zasypalo pri výkopových prácach počas výstavby výrobnej haly,“ uviedol operačný dôstojník. Podľa jeho slov na mieste zasahuje desať hasičov z Prešova.

 

Aktualizované 19:00: Muž po prevoze do nemocnice zraneniam podľahol.

Operátor tiesňovej linky vyslal na miesto ambulanciu rýchlej zdravotnej pomoci aj záchranársky vrtuľník, 37-ročný muž, žiaľ, zraneniam podľahol,“ uviedla pre TASR hovorkyňa operačného strediska záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová.

Na mieste zasahovalo desať hasičov z Prešova. „Po našom príchode bolo potrebné zaistiť steny výkopu a dostať sa k zranenej osobe. Bolo to fyzicky náročné s tým, že nebolo možné tam vstúpiť alebo poslať viac príslušníkov, aby toho človeka vybrali z výkopu. Po našom príchode osoba vo výkope už nekomunikovala. Lekár konštatoval exitus, až keď sme ju vybrali do bezpečného priestoru a odovzdali záchrannej zdravotnej službe,“ doplnil Jozef Baláž, veliteľ zásahu z Hasičského a záchranného zboru Prešov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie