Pri Prešove vytekala na vozovku jablčná šťava, hasiči museli uzatvoriť cestu (aktualizované)

Na ceste pri Prešove vytekala z nákladného vozidla jablčná šťava. Dopravu museli prerušiť. Zdroj: FB/Sme šoféri z povolania a pomáhame si navzájom Officiál Fanpage, TASR

Cestu pri Prešove museli hasiči uzatvoriť. Na komunikáciu začala vytekať jablčná šťava z kamióna.

  • AKTUALIZOVANÉ – 12:17

Premávku pri Prešove ochromila jablčná šťava, ktorá vytekala z kamióna. Pre nebezpečenstvo šmýkania sa hasiči uzavreli cestu I/21 v obci Chmeľov v okrese Prešov.

Operačný dôstojník Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Prešove informoval, že na mieste zasahovali štyria hasiči s deviatimi kusmi techniky.

V kamióne sa podľa jeho slov nachádzal 70-percentný jablčný koncentrát, ktorý vytekal na vozovku, čo spôsobilo komplikácie v doprave.

Ako uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, k úniku prevážaných tekutín došlo z doposiaľ neznámych príčin krátko po 6. hodine ráno.

„Z uvedeného dôvodu bola cesta v oboch smeroch neprejazdná a obchádzka bola stanovená cez obec Raslavice. Polícia na mieste vykonáva súčinnosť s ostatným zložkami, vec je evidovaná ako škodová udalosť,“ doplnila Ligdayová.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie