Zomrel svetoznámy spevák (31). Mal SPADNÚŤ z tretieho poschodia hotela

One Direction. Zdroj: X/Oné Direction

Podľa portálu TMZ zomrel britský spevák Liam Payne po páde z balkóna hotela v Buenos Aires v Argentíne. Mal iba 31 rokov.

Portál informuje, že k incidentu došlo v stredu večer, 16. októbra, keď Payne vypadol zo svojej izby na treťom poschodí hotela CasaSur Palermo. Informuje TMZ.

Liam Payne. Zdroj: FB/13abc

Telo Liama Paynea bolo nájdené na vnútornej terase hotela, pričom políciu privolal manažér hotela. Predpokladá sa, že Payne spadol z výšky približne 13 až 14 metrov, čo mu spôsobilo vážne zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom.

Incident sa stal krátko po 17. hodine, pričom svedkovia uviedli, že spevák sa predtým správal nevyspytateľne.

Liam sa podľa ich výpovedí „správal v lobby hotela nevyspytateľne, rozbil svoj notebook a museli ho odviesť späť do izby“.

Okolnosti pádu zatiaľ nie sú jasné, a úrady neuviedli, či išlo o nehodu. Payne mal iba 31 rokov.

Príspevok pár hodín pred smrťou

Podľa správy Sky News bol Liam Payne v Buenos Aires kvôli účasti na koncerte svojho bývalého kolegu z One Direction, Nialla Horana.

One Direction. Zdroj: FB/13abc

Niekoľko hodín pred smrťou zverejnil príspevok na Snapchate, v ktorom uviedol, že si užíva „krásny deň v Argentíne“. Spomenul tiež, že si vychutnáva kávu a raňajky, hoci bolo už po 13. hodine, a dodal

Doslova spím každý deň tak do dvanástej. Sme takí lúzri.“

Televízia Telemundo informovala, že do hotela bola privolaná polícia po hlásení o „agresívnom mužovi“, ktorý mohol byť pod vplyvom drog alebo alkoholu.

V 2021 spevák priznal, že bojoval so závislosťou od alkoholu a liekov na predpis a veci sa natoľko zhoršili, že mal „ťažké“ samovražedné myšlienky.

Sme hlboko zarmútení, dnes sme sa dozvedeli o tragickej smrti Liama ​​Payna. Počas tohto ťažkého momentu zostávajú naše srdcia s jeho rodinou, blízkymi a fanúšikmi,“ uvádza televízia MTV na X.

Liam Payne vydal 1. marca tohto roka singel s názvom Teardrops, ktorý mal byť súčasťou jeho pripravovaného druhého štúdiového albumu. Tento singel bol jeho prvou skladbou od piesne Sunshine, ktorá vyšla v roku 2021.

Liam James Payne sa narodil 29. augusta 1993 vo Wolverhamptone, Anglicko.

Liam Payne. Zdroj:FB/13abc

Prvýkrát sa zúčastnil speváckej súťaže X Factor v roku 2008, no úspech prišiel až v roku 2010, keď sa opäť vrátil do súťaže.

Spolu s Harrym Stylesom, Niallom Horanom, Louisom Tomlinsonom a Zaynom Malikom vytvorili skupinu One Direction, ktorá sa stala jednou z najúspešnejších chlapčenských kapiel v histórii. Po Liamovi zostal sedemročný syn Bear, ktorého mal so speváčkou Cheryl Cole.

 

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie