Muža pri rannej krádeži auta zaskočili policajti. Hliadka zistila, že v Bratislave poškodil skrutkovačom 16 vozidiel

47-ročný muž rozbil sklá na vozidlách, poškodil interiér, lišty, skladaciu strechu či tesnenia okien, čím spôsobil škodu v minimálnej výške 13 150 eur. Foto: FB/Polícia BA kraj

Lup mal na dosah ruky, keď ho prekvapila policajná hliadka. Tá vyšetrovaním zistila, že muž počas niekoľkých dní spôsobil škodu na 16 vozidlách.

Bratislavskí policajti zaskočili v nedeľu v skorých ranných hodinách muža, ktorý sa s komplicom snažil ukradnúť zaparkovaný Mercedes.

Zaskočený 47-ročný Gustav z okresu Šaľa si robil zálusk na vozidlo. V jednom z areálov na Rožňavskej ulici prestrihával kliešťami plot, ktorý mu bránil v odcudzení Mercedesu-Benz. S komplicom ho chceli ukradnúť, keď ich vtom prepadla a zdržala policajná hliadka.

Tá zistila, že muž má toho na rováši oveľa viac. V predchádzajúcich dňoch totiž spôsobil škodu spolu až na 16 motorových vozidlách. V areáli na Galvaniho ulici v Bratislave mal od 4. do 7. októbra skrutkovačom poškodiť vozidlá rôznych značiek.

Rozbil sklá, poškodil interiér, lišty, skladaciu strechu či tesnenia okien, čím spôsobil škodu v minimálnej výške 13 150 eur. Vyšetrovateľka vzniesla obvinenie pre trestný čin poškodzovania cudzej veci a trestný čin krádeže spáchaného formou spolupáchateľstva.

„Vyšetrovateľka Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II zároveň spracovala podnet na jeho väzobné stíhanie, ktorému súd vyhovel,“ píše polícia na sociálnej sieti.

47-ročný muž rozbil sklá na vozidlách, poškodil interiér, lišty, skladaciu strechu či tesnenia okien, čím spôsobil škodu v minimálnej výške 13 150 eur. Foto: FB/Polícia BA kraj
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie