Slovenský spevák a influencer skončil na psychiatrii. Prezradila to jeho matka, TOTO je dôvod

Na snímke slovenský spevák a influencer David Key. Zdroj: FACEBOOK/DAVID KEY - fanpage

Už od štartu do šoubiznisového sveta ho sprevádzali viaceré škandály. A nie je tomu inak ani teraz. Najnovšie slovenský spevák a influencer David Key skončil na psychiatrii. Jeho mama sa rozhodla prezradiť, s čím jej syn dlhé roky bojuje.

Známy slovenský spevák Radovan Kudelka, ktorý si hovorí David Key, momentálne zápasí s nepríjemnými problémami. Informovala o tom v pondelok (14.10.) večer na sociálnej sieti jeho matka, pani Marcela, ktorá zverejnila na jeho profile status.

Rozhodol sa stiahnuť a vyhľadal pomoc

Údajne ho už dlhšiu dobu trápili panické ataky a únik hľadal v liekoch na upokojenie. Aktuálne preto vraj nastúpil na detox liečenie a rozhodol sa stiahnuť z verejného života na neurčito.

„Moji milí, toto píšem ako mama môjho syna Davida Keya (Radka). Dnes pre mňa nie je jednoduchý deň, ale verím, že pravda je to najdôležitejšie, čo môžem zdieľať. Ako jeho matka som pozerala, ako sa môj syn pomaly stráca pod tlakom, ktorý naňho kladie verejný život, médiá a jeho vlastné očakávania,“ písalo sa na úvod v najnovšom príspevku na spevákovom profile.

„Všetok ten tlak a nároky ho doviedla k miestu, kde si musel nájsť únik – a tým boli lieky na ukľudnenie!“ písalo sa vo zverejnenom texte s tým, že spevák trpí panickými atakmi a ďalej lieky brať nechce. „Preto sme zvažovali, čo urobiť a našli sme špecialistu na úzkosti. Nie je ľahké to priznať, ale musím to povedať, pretože chcem, aby ste ho videli ako človeka, nie len ako mediálne známu osobu,“ písalo sa ďalej.

„Bojoval sám so sebou, psychikou a bolesťou, ktorú ste nevideli. Ale dnes sa rozhodol bojovať inak. S mojim synom sme sa spolu rozhodli, že potrebuje čas. Čas pre seba. Čas na zotavenie,“ uviedla Davidova mama.

„Preto dnes verejne oznamujem, že sa rozhodol ísť dobrovoľne na detox liečenie a odísť z verejného života na neurčito,“ dodala s tým, že sa nachádza na súkromnej klinike vo Viedni. Aj tento príspevok však zmizol po niekoľkých hodinách z jeho profilu.

Preslávil sa viacerými škandálmi

Davida Keya ste si mohli zapamätať vďaka účasti v šou Bez servítky, v ktorej účinkoval pred viac ako dvomi rokmi. Relácia vtedy trhala rekordy sledovanosti, a to nielen vďaka niekdajšej kráľovnej Nore Kabrheľovej, ale aj kvôli spomínanému mladíkovi. Ten viac ako varenie predviedol svoj podrezaný jazyk a konfliktnú povahu a skočil si s podnikateľkou z Pereša do vlasov, píše portál cas.sk.

Práve táto relácia bola pre neho pomyselným štartom do sveta šoubiznisu, v ktorom sa snažil preraziť nielen ako influencer, ale aj ako spevák. Na sociálnej sieti mu začali pribúdať sledujúci a Radovan sa stal verejne známou osobou, ktorú mladí ľudia spoznávali na ulici. Avšak so slávou prišli aj viaceré škandály.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie