Nové informácie v prípade dvoch mŕtvych tiel v Trnave: Vyšetrujú to ako vraždu

  • Krimi
  • 16. októbra 2024
Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/Michal Svítok, FACEBOOK/Polícia Slovenskej republiky

V jednom z rodinných domov v Trnave došlo k obrovskej tragédii. V utorok (15. 10.) tam totiž našli mŕtvu dvojicu manželov. Údajne obete mali zomrieť ešte minulý týždeň vo štvrtok (10. 10.). Ťažko chorých rodičov mal pripraviť o život ich syn, ktorý sa vraj k ohavnému činu priznal. Polícia dnes (16.10.) informovala, že prípad vyšetrujú ako vraždu.

Šokujúci prípad nálezu dvoch mŕtvych tiel v rodinnom dome v Trnave vyšetrujú policajti ako obzvlášť závažný zločin vraždy. Obvinenie zatiaľ nebolo vznesené. Vyplýva to z informácií, ktoré TASR poskytla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Veronika Dachová.

Začali trestné stíhanie za závažný zločin vraždy

„Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave začal vo veci trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy. V súčasnej dobe vykonávame procesné úkony,“ uviedla hovorkyňa s tým, že viac informácií zatiaľ nie je možné poskytnúť.

Ako sme Vás už informovali, polícia bola k nálezu dvoch tiel bez známok života v jednom z trnavských rodinných domov privolaná v utorok 15. októbra. Lekár po príchode na miesto konštatoval úmrtie u 69-ročného muža a 70-ročnej ženy. Policajti obmedzili jednu osobu na osobnej slobode. Je ňou ich 44-ročný syn, Tomáš, ktorý sa údajne k ohavnému činu priznal.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk bola nájdená dvojica manželmi. To, akým spôsobom zomreli, zatiaľ stále nie je jasné. Vyšetrovatelia čakajú na výsledky pitvy, ktoré ukážu najpravdepodobnejšiu príčinu ich úmrtia.

Podľa najnovších zistení portálu, žena údajne nemala na tele žiadne vonkajšie zranenia. Naopak jej manžel mal v oblasti hlavy minimálne jednu reznú ranu. ​Susedia tvrdia, že sa k vražde priznal. Celú noc strávil v policajnej cele, obvinený zatiaľ nie je.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie