Polícia spustila pátranie po 16-ročnom dievčati. Ušla po vyšetrení v nemocnici

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj, Prešov Live

Polícia najnovšie pátra po 16-ročnej Nataši Červeňákovej. Ide o chovankyňu reedukačného centra v Levoči, ktorá ušla v pondelok (14. 10.) po vyšetrení v nemocnici. Dievča doposiaľ o sebe nepodalo žiadne informácie. 

O náhlom zmiznutí informovala pre TASR krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová.„Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestnú osobu nepodarilo vypátrať,“ uviedla Ligdayová.

Nezvestné dievča je vysoké 170 centimetrov, štíhlej postavy, má polodlhé tmavé vlasy po lopatky a hnedé oči. Hľadaná mala naposledy na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a obuté čierno-biele botasky. Zvláštne znamenia nemá.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 89 3371, resp. na linke 158. „Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu Policajného zboru na sociálnej sieti,“ uzavrela Ligdayová.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie