Nešťastia na trati. Jeden vlak ZRAZIL človeka, v ďalšom zase nahlásili VÝBUŠNINU (aktualizované)

Na snímke vľavo je ilustračná fotografia a vpravo je vlak, ktorý zrazil človeka. Zdroj: FOTO TASR - KR PZ v Žiline, FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

V dôsledku nehody bola prerušena vlaková doprava v úseku Senec – Bernolákovo. Vlak, ktorý smeroval z Nových Zámkov do Bratislavy, zrazil osobu v koľajisku. Polícia na sociálnej sieti informovala, že 34-ročný muž zrážku s vlakom neprežil.

Podľa prvotných informácií mal rýchlik REX 1882 zraziť osobu v koľajisku. Doprava bola prerušená od 19:20 hod. a predpokladané meškanie vlaku zo stanice Bernolákovo je 120 minút. Informovala o tom Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) na sociálnych sieťach.

O život prišiel 34-ročný muž

Neskôr bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti potvrdila, že 34-ročný muž zrážku s vlakom neprežil.

Vlak, ktorý osobu zrazil, bude podľa ZSSK zo stanice Bernolákovo meškať asi dve hodiny. Spoločnosť následne informovala o meškaniach ďalších spojov na trati.

„Napriek snahe rušňovodiča sa nepodarilo zrážke zabrániť. Na mieste bolo zistené, že ide o 34-ročného muža, ktorý utrpel zranenia nezlučiteľné so životom,“ uviedla na sociálnej sieti polícia s tým, že tragédia sa stala neďaleko železničnej stanice v Senci v smere do Bratislavy. Presné príčiny nehody bude polícia vyšetrovať.

Výbušnina vo vlaku

Vlaková doprava bola mimoriadne prerušená aj v úseku Bratislava, hlavná stanica — Komárno z dôvodu nahlásenia výbušného systému vo vlakoch Leo Express.

O udalosti informuje profil Obmedzenia prevádzky na tratiach Železníc Slovenskej republiky (ŽSR).

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie