VIDEO: Majiteľka siedmich kontinentov požadovala otočenie lietadla, pretože si zabudla mobilný telefón

Pasažierka Frontier Airlines požadovala, aby sa lietadlo vrátilo. Zdroj: FB/Aero Crew News, TikTok/jenskilicious

V hromadnej doprave nikdy neviete, s kým nastúpite. V lietadle navyše nemáte šancu opustiť priestor, keď sa objaví podivný spolupasažér. Cestujúci letu z amerického San Diega do Las Vegas sa stali svedkami bizarnej udalosti, keď žena požadovala návrat lietadla k bráne kvôli zabudnutému telefónu. Vyhlasovala sa pritom za prezidentku krajiny a majiteľku siedmich kontinentov.

O nevšednej udalosti na lete aeroliniek americkej nízkonákladovej spoločnosti Frontier informoval server Independent.

@jenskilicious #Sandiego to #lasvegas lady goes crazy for forgetting her phone at the gate area. She blames #frontierair 😂 First part is cut off, but she got crazier and claimed to the the president of the country and then that she was an affirmed soverign ruler in the government and owns 7 continents 😵‍💫☠️#frontierairlines ♬ original sound – Jen Ski

Video ženy, ktorá stratila alebo si v odletovej hale zabudla mobilný telefón a snažila sa k nemu dostať prostredníctvom bizarných vyhlásení na palube lietadla, sa stáva virálnym na sociálnych sieťach. Popisok znie: „Žena zošalie na lete Frontier“.

Prezidentka a vládkyňa siedmich kontinentov

Počas nedele ho na tiktoku zverejnila používateľka s prezývkou jenskilicious, ktorá mala scénu v lietadle mieriacom do amerického „mesta hriechu“ doslova z prvej ruky.

Staršia žena v ňom anglicky kričí na letušku, aby sa lietadlo, ktoré ešte nebolo vo vzduchu, ale zjavne už posúvalo po dráhe, vrátilo k odletovej bráne. Tam chcela kričiaca pasažierka nájsť svoj mobilný telefón, z ktorého zmiznutia obviňovala leteckú spoločnosť.

„Je to všade, keby som letela v kostýme, tak by ste zastavili to za***né lietadlo. Smejte sa teraz, som prezidentka celej tejto zatratenej krajiny. Sledujte za***né televízne správy… Áno, potrebujem sa dostať z tohto lietadla a hovorím vám rovno: Nenavážajte sa znova do niekoho len kvôli farbe jeho pleti,“ vykrikovala úplne nesúvisle žena, ktorá okrem iného obvinila leteckú spoločnosť z páchania ilegálnych činov, ktorých mala byť svedkom počas rokov, kedy využívala ich služby. Potom sa objavila letuška, ktorá sa ženu zjavne pokúšala upokojiť, tie však jej slová komentovali iba ako „klamstvá z pekelnej jamy“.

Žena ďalej nahlas vyčítala pilotovi, že po jej požiadavke mal dosť času na návrat k odletovej bráne, a nazvala sa najvyššou panovníčkou v tamojšej vláde a vlastníčkou siedmich kontinentov. Zjavne sa tak v rozrušení trochu prepočítala.

Nato sa z radov spolucestujúcich ozval pobavený smiech, ktorý problémová cestujúci kvitovala slovami: „Len sa smejte, sledujte svoj zadok, ako sa hneď objaví na člne. Posielame ľudí preč na peknú skupinovú expedíciu… Smejte sa a sledujte, čo sa stane. Exspirujete rovnako ako batérie na vašich hodinkách.“

Čo sa dialo ďalej, už video nezachytilo, ale súdiac podľa toho, že sa bláznivo vystupujúca žena nakoniec posadila, lietadlo pravdepodobne pokračovalo do cieľovej destinácie v Las Vegas. Skutočnosť, že značná časť prejavu nechala väčšinu cestujúcich úplne chladnými, navyše dáva tušiť, že na nízkonákladových letoch sú v Spojených štátoch amerických zvyknutí vskutku na všeličo.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie