Remišová: Pribúdajú náznaky, že atentát na Fica bude zneužitý vládnou mocou

Veronika Remišová tvrdí, že vyšetrovanie atentátu na Fica môže byť zneužité vládnou mocou. Zdroj: Facebook/Veronika Remišová

Podľa Veroniky Remišovej, poslankyne Národnej rady SR a predsedníčky strany Za ľudí, sa objavujú náznaky, že vyšetrovanie atentátu na premiéra Roberta Fica môže byť hrubo zneužité vládnou mocou.

Reagovala tak na správu, že v súvislosti s atentátom bola políciou vypočutá bývalý policajný prezident Štefan Hamran, údajne preto, že kritizoval Fica.

Remišová vo svojom vyhlásení uviedla, že takýmto spôsobom by vláda mohla predvolávať na výsluch polovicu krajiny, ktorá nesúhlasí s Ficovou politikou a jeho rozdeľovaním spoločnosti, informuje SITA.

Za ďalšiu absurditu považuje fakt, že Fico si objednal správu o atentáte u šéfa tajnej služby Pavla Gašpara a dopredu naznačuje, že pôjde o „strašné veci“. Remišová sa pýta, prečo sa potom využívajú zákonné inštitúcie, ako sú súdy a prokuratúra.

Podľa nej by akékoľvek zneužitie atentátu a manipulácia faktov mohli vážne poškodiť demokraciu na Slovensku.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie