VIDEO: Nočnou Bratislavou unikal nadrogovaný vodič policajtom. Zadržali ho v kríkoch

Snímky z policajnej naháňačky. Zdroj: REPROFOTO FACEBOOK/Polícia SR - Bratislavský kraj

Pokojná nočná služba policajtov sa v sekunde zmenila na nebezpečnú naháňačku. Ulicami Bratislavy unikal vodič nebezpečnou rýchlosťou. Navyše bol pod vplyvom drog. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Incident sa stal v noci z pondelka (14. 10.) na utorok v mestskej časti Petržalka. Hliadka policajtov spozorovala vodiča, ktorého sa pokúsila pre rýchlu jazdu zastaviť. Lenže ten na výzvy a znamenia na zastavenie vozidla dávané policajtmi nereagoval a naďalej pokračoval v riskantnej jazde smerom do Rusoviec.

Počas prejazdu kruhovým objazdom pri Slnečniciach nezvládol riadenie a prešiel po trávnatom poraste. Následne pokračoval po Azúrovej ulici, z ktorej odbočil na Žltú ulicu.

Vodič sa ukryl v kríkoch

Prenasledovanie vozidla sa skončilo potom, ako vodič narazil do rampy a kovového zábradlia. „Po zastavení vodič vybehol z vozidla. Dopravní policajti ihneď vybehli za ním. Po pár minútach neznámeho vodiča objavili v kríkoch,“ priblížila polícia.

Policajti po zadržaní 43-ročného muža zistili, že má ročný zákaz viesť motorové vozidlo a nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

Muža hliadka podrobila dychovej skúške, ktorej výsledok bol negatívny. Vodič však podľa policajtov javil známky požitia omamných látok, a tak ho podrobili aj testu na drogy. Ten u neho odhalil metamfetamín. Policajti ozrejmili, že toxikologické vyšetrenie v nemocnici potvrdilo prítomnosť aj iných drog.

Polícia dodala, že vodič je aktuálne umiestnený v cele policajného zaistenia. Je podozrivý z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie