Na slovenskom trhu sa onedlho spustí nová televízna stanica. Zistite, kedy začne vysielať

Ilustračné foto. Zdroj: FREEPIK/

Už o pár dní bude spustený nový televízny kanál Prima Love SK. Ten nahradí doterajšiu českú verziu Prima Love. Vysielanie na novej stanici sa spustí od 1. novembra a poteší predovšetkým ženské publikum. Kanál divákom ponúkne širokú škálu domácich, ale aj zahraničných seriálov.

Vysielanie odštartuje obľúbený český seriál

Portál techbyte.sk informuje, že spustenie nového televízneho kanálu je naplánované na 1. novembra o 15:30 hod, kedy sa začne vysielať populárny český seriál Rodinné putá. Stanica chce na obrazovky priniesť množstvo programov z vlastnej produkcie FTV Prima cielené predovšetkým na ženské publikum. České a slovenské seriály budú vyvážené i tými zahraničnými. Medzi nimi sa objaví aj turecký romantický seriál Zvrat osudu a nemecký dramatický seriál Horskí záchranári, ktorý prinesie napínavé príbehy z horského prostredia.

Dostupnosť u slovenských operátorov

Stanica bude dostupná u väčšiny slovenských operátorov, vrátane káblových, satelitných, OTT a IPTV platforiem. Slovenskí diváci by teda nemali mať problém s naladením nového kanálu. Spoločnosť FTV Prima už na slovenskom trhu pôsobí so stanicami Prima Cool SK a Prima SK, o ktoré je medzi divákmi stále veľký záujem.

Čo prinesie nová stanica?

Ako už bolo spomenuté, nová stanica sa plánuje zamerať predovšetkým na ženského diváka. Okrem spomenutých seriálov sa diváci môžu tešiť na rôzne relácie, lifestylové programy a tiež romantické filmy. Kompletný program novej stanice bude onedlho dostupný aj v televíznych programových sprievodcoch a na oficiálnych stránkach Prima Love SK.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie