Na Záhorí spôsobila nehodu opitá žena. Nafúkala viac ako 3 promile alkoholu

Snímky z dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

V piatok (11. 10.) podvečer v Holíči (okres Skalica) došlo k dopravnej nehode, ktorú zapríčinila 49-ročná vodička. Jazdila totiž pod vplyvom alkoholu. Po dychovej skúške policajti zistili, že nafúkala 3,58 promile alkoholu. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

Nezodpovedná vodička mala prejsť do protismeru a zraziť sa s protiidúcim autom. Následne išla auto zaparkovať na blízkom parkovisku. „Policajti po príchode na miesto vykonali s oboma vodičmi dychové skúšky. Pri nich zistili, že vodička šoférovala s 3,58 promile alkoholu v dychu,“ priblížila polícia.

Policajtom neunikli ani ďalší opitý vodiči

Policajti odhalili v Trnavskom kraji počas uplynulého víkendu aj ďalších opitých vodičov. V Orechovej Potôni v okrese Dunajská Streda nafúkal 37-ročný vodič 1,48 promile.

Alkohol v dychu zistili aj 46-ročnému mužovi v Chtelnici v okrese Piešťany, mal 1,54 promile. V Hlohovci nafúkal 35-ročný vodič 1,67 promile. Šoférov obvinili z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo im môže hroziť až ročné väzenie.

Dychovej skúške na alkohol bol podrobený aj 57-ročný chodec vo Veľkom Mederi v okrese Dunajská Streda, ktorý mal vojsť do jazdnej dráhy motocyklistovi. Nafúkal 1,13 promile.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie