Brutálna vražda fínskeho hokejistu: Podozrivý je jeho partner

Fínskeho hokejistu mal v jeho dome zavraždiť jeho partner. Zdroj: Profimedia; Facebook

Vo Fínsku sa ako prvý hokejista otvorene prihlásil k homosexualite. Teraz je ale Janne Puhakka (†29) po smrti. Podľa dostupných informácií mal byť brutálne zavraždený. Podozrivým zo spáchania činu je navyše jeho partner.

K strašnej udalosti malo dôjsť v nedeľu (13.10.) večer v Puhakkovom dome v meste Espoo, kde žil spoločne so svojim partnerom Rolfom Nordmom (66), nórskym veterinárom.

Práve ten čelí obvineniu zo zastrelenia mladého hokejistu. „Domnievame sa, že čin bol spáchaný veľmi krutým spôsobom,“ povedal novinárom šéf kriminalistov Matti Högman. Policajtov na miesto privolal okoloidúci po tom, čo začul výstrely, píše blesk.cz.

Na miesto vyrazilo niekoľko hliadok. Podozrivý vyšiel z domu sám a polícia ho zatkla. Puhakka, ktorý sa ako prvý fínsky hráč prihlásil k homosexualite, hral počas svojej kariéry najvyššiu fínsku ligu za klub Espoo Blues. Okrem toho si vyskúšal aj francúzsku súťaž, kde si obliekal dres tímu Gap.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie