AKTUÁLNE: Ďalší požiar v košickom U. S. Steel, v areáli museli zasahovať hasiči

Aktuálna správa. Zdroj: istream.sk

V pondelok popoludní opäť zasahovali hasiči v areáli košických oceliarní. Tentoraz sa podľa predbežných informácií vznietili plastové rúry, čo spôsobilo zadymenie. Zamestnanci z jednej haly boli evakuovaní, ale nikto neutrpel zranenia.

Hovorca U. S. Steel Košice, Ján Bača, potvrdil, že požiar vypukol v priestoroch moriacej linky, pričom z plastového potrubia stúpal dym. Zdôraznil, že neboli zaznamenané žiadne zranenia ani ohrozenie okolia, píše denník SME.

Polícia tiež preveruje okolnosti požiaru a podľa krajskej hovorkyne Jany Mésarovej budú ďalšie informácie dostupné neskôr.

Tento incident nasledoval krátko po požiari, ktorý vypukol vo štvrtok v divíznom závode Oceliareň. Vtedy sa podľa vyšetrovateľa požiaru pravdepodobne vznietila elektroinštalácia v dôsledku prasknutia hydraulickej hadice, čo spôsobilo škodu odhadnutú na 180-tisíc eur.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie