Smutná správa z Hollywoodu: Zomrel herec z kultového seriálu Dallas

Herec John Lasell z legendárneho Dallasu zomrel vo veku 95 rokov. Zdroj: Getty; Pexels

Herecký svet zasiahla smutná správa o úmrtí Johna Lasella, ktorý sa dožil 95 rokov. Preslávil sa najmä v 60. rokoch v obľúbených amerických seriáloch a jeho kariéra zahŕňala aj účinkovanie v ikonickom Dallase.

O jeho smrti informoval The Hollywood Reporter. Podľa oficiálneho oznámenia herec zomrel 4. októbra. „Môj otec, John Lasell, zomrel dnes ráno. Bol herec, modelár a zanietený obdivovateľ Shakespeara. Bude nám veľmi chýbať,“ napísal na Instagrame jeho syn Peter. Lasell sa objavil aj v ďalších slávnych seriáloch, ako Dallas, Utečenec, Sila rodu a vo filmoch ako Lassie – Hlas nádeje.

John Lasell sa narodil 6. novembra 1928 vo Vermonte. Počas svojej bohatej kariéry účinkoval v mnohých filmoch a seriáloch, medzi najvýznamnejšie patrí postava lovca upírov Petra Guthrieho v seriáli Temné tiene (Dark Shadows) a úloha Johna Wilkesa Bootha v The Twilight Zone.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Peter Lasell (@plasell)

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie