TENTO operátor plánuje odstávku svojich služieb. Nebude fungovať televízia ani internet

Na snímke používanie televízoru a notebooku. Zdroj: freepik/Pexels/Karolina Grabowska

Obľúbený operátor mnohých Slovákov upozorňuje na plánovaný výpadok internetu a televízie. Dôvodom sú práce spoločnosti Slovak Telekom. Vo vybraných lokalitách tak klientom Orangeu od pondelka (14.10.) do utorka (15.10.) nepôjdu služby. Informuje o tom Orange na svojej webovej stránke.

Výpadok zasiahne niekoľko lokalít v pondelok 14. októbra a v utorok 15. októbra. Pôjde o niekoľko hodín, počas ktorých nebude fungovať televízia a internet.

Orange sa taktiež vyjadril, že vplyv na služby majú práce na strane spoločnosti Slovak Telekom. Operátori sa snažia zákazníkom neustále prinášať nové a aktuálne služby, čo môže viesť k takýmto výpadkom.

V pondelok 14. októbra budú služby nedostupné v čase od 7:30 do 16:30 hod. v lokalitách Ladomirov, Šoltýska, Prievidza – ulice Bojnícka cesta, Garbiarska, Klampiarska, Súkennícka, B. Bjőrnsona.

V utorok 15. októbra bude výpadok od 7:30 do 18:30 hod. v Hronskom Beňadiku, Tekovských Nemciach a Vavrišove. V rovnaký deň od 9:00 do 16:00 hod. v Prievidzi – ulice Bojnická cesta, Duklianska, Garbiarska, Metodova, Mlynská, Obuvnícka, Priechodná, Riečna, Súkennícka, Svätoplukova, Š. Králika, Úzka, Zadná.

Služby nebudú dostupné taktiež v utorok od 7:30 do 15:30 hod. v Liptovskej Tepličke, Nemčiňanoch, Slatinke nad Bebravou a Tomášovciach.

Spoločnosť Orange sa svojim zákazníkom ospravedlnila za komplikácie. „V prípade, že vám po ukončení výpadku nefungujú služby, reštartujte, prosím, vaše zariadenia,“ radí.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie