ŠOK pre odsúdeného mafiána: Marianovi Kočnerovi zomrel jeho brat

Vpravo odsúdený mafián Marian Kočner, vľavo jeho zosnulý brat Ivan. Zdroj: TASR

Marian Kočner (61), ktorý si vo väzení odpykáva 19-ročný trest, dostal v týchto dňoch smutnú správu o úmrtí svojho 53-ročného brata Ivana Kočnera.

Ako informoval denník Plus Jeden Deň, Ivan Kočner zomrel v piatok 11. októbra. Správu o jeho smrti potvrdili viaceré zdroje z obce Vištuk, kde rodina Kočnerovcov žije. „Áno, bohužiaľ, je to pravda. Zomrel,“ potvrdila jedna z miestnych obyvateľov, pričom uviedla, že Ivan bol už dlhodobo chorý.

Starostka obce Mária Vráblová informovala, že pohreb sa uskutoční v stredu. Vyjadrila smútok nad úmrtím a dodala: „Bola to veľmi slušná rodina. Ivan ťažko znášal situáciu so svojím bratom, ale rodinu si nevyberáme.“ Denník zároveň pripomenul, že rodina Ivana Kočnera minulý rok kvôli problémom počas pandémie zatvorila ich čokoládovňu Mlsná Emma, ktorá bola známa výbornou kávou a zákuskami. Čokoládovňa bola spojená s obchodíkom, kde predávali knihy a ručne vyrábané výrobky. Ako dôvod zatvorenia jeho manželka uviedla rodinné problémy.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie