fbpx

V Žiline vodič zrazil chodca na priechode. Muž utrpel vážne zranenia

Snímky z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

Vo štvrtok (10. 10.) došlo k dopravnej nehode v Žiline. 66-ročný muž utrpel vážne zranenia. Na priechode pre chodcov mu nedal prednosť vodič osobného auta. Informovala o tom žilinská krajská polícia na sociálnej sieti.

Včera v poobedných hodinách došlo na ul. Hlinskej v Žiline k vážnej dopravnej nehode. Vodič osobného motorového vozidla zn. Jeep Cherokee v smere jazdy od ul. Komenského na ul. Obvodovú nedal prednosť chodcovi.

Chodec utrpel vážne zranenia

„Vodič osobného auta z doposiaľ presne nezistených príčin nerešpektoval signál svetelného signalizačného zariadenia s červeným svetlom STOJ a nedal prednosť chodcovi, ktorý tlačil bicykel cez priechod pre chodcov. Následkom toho došlo k ich stretu, pričom 66-ročný chodec utrpel vážne zranenia,“ uviedla polícia v príspevku.

Obaja účastníci nehody sa podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. „V súvislosti s uvedenou dopravnou nehodou vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície v Žiline vzniesol obvinenie 61-ročnému mužovi za prečin ublíženia na zdraví,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie