fbpx

Nehoda pri Turanoch si vyžiadala život motorkára. Zomrel po zrážke s autom, polícia hľadá svedkov

Snímky z miesta tragickej dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

Osudnou sa mu stala jazda na motorke. Hrozná správa zasiahla rodinu nebohého 36-ročného motorkára, Michala, ktorý sa z jazdy na motorke už domov nevrátil. Jeho známy teraz prosia o pomoc pre jeho rodinu. Najnovšie v prípade polícia hľadá svedkov zrážky.

Ako sme Vás už informovali, v nedeľu (6. 10.) došlo k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala popoludní pri Turanoch (v okrese Martin). Žiaľ, incident si vyžiadal jeden ľudský život. 36-ročný motorkár utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Tragická dopravná nehoda otriasla nielen Michalovou rodinou, ale aj jeho priateľmi a tiež motorkármi.

Mnohých tragický odchod Michala do motorkárskeho neba zasiahol. „Kamarát môj, stále tomu nemôžem uveriť. Budeš mi neskutočne chýbať,“ napísal s hlbokým smútkom jeho priateľ.

Polícia hľadá svedkov

Najnovšie polícia v prípade žiada o pomoc. Momentálne sa zaoberá objasňovaním nehody, pri ktorej bola zdemolovaná motorka. Na sociálnej sieti zverejnila výzvu, prostredníctvom ktorej sa snaží nájsť svedkov. 

„Touto cestou žiadame o pomoc pri objasňovaní tragickej nehody, ktorá sa stala dňa 06.10.2024 v poobedných hodinách na ceste I/18, v katastri obce Sučany, okr. Martin, od mesta Turany na obec Sučany, kde doposiaľ z presne nezistených príčin došlo ku stretu osobného motorového vozidla zn. Volvo a motocykla zn. Kawasaki,“ uviedla krajská polícia v Žiline.

Zároveň polícia prosí o pomoc nielen svedkov, ale aj občanov, ktorí majú o dopravnej nehode akékoľvek informácie. „Žiadame občanov, aby sa prípadní svedkovia tejto udalosti, alebo občania, ktorí vedia k okolnostiam dopravnej nehody podať akékoľvek informácie, resp. ak vodiči disponujú kamerovými záznamami, aby sa prihlásili na linke 158,“ dodala.

Zriadili transparentný účet

Nebohý sa svojou pozitívnou náladou zapísal do sŕdc aj svojím kolegom v práci. „Nebol to len motorkár. Bola to veľká nálada na každej stavbe, kde sa podieľal. Mal som možnosť ho spoznať práve tam a poviem pravdu, stále ho tam budem hľadať,“ píše so zármutkom jeho kolega.

Tragédia zasiahla aj motorkársku komunitu. Motorkári na Turci prosia o finančnú pomoc pre Michalovu lásku, Veroniku. „Motorkári vždy stáli pri sebe a pomáhali si, práve v podobných situáciách je vzájomná pomoc veľmi dôležitá. Tomu, kto našu pomoc potrebuje možno pomôžeme prežiť a sami z toho máme hrejivý pocit, že sme ozaj pomohli. Miško už nedokáže svojej Veronike žiaľ nijako pomôcť, zostalo to len na nás,“ uviedli na sociálnej sieti.

Pre užialenú Veroniku zriadili transparentný účet, na ktorý je možné poslať finančný dar. „Snáď aspoň čiastočne zmiernime to všetko čo zrazu nastalo a s čím bude musieť denne bojovať. Je na každom z Vás, či a koľko venujete na Veronikin účet, aj malá pomoc je veľkou pomocou,“ dodali.

Rozlúčky s nebohým Michalom sa zúčastní nielen rodina, ale aj motorkárska komunita. „Každý motorkár, ktorý sa príde s Michalom rozlúčiť posledným zavrčaním je vítaný,“ napísali k poslednej rozlúčke, ktorá sa uskutoční dnes, (v piatok 11.10.) v Martine.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie