fbpx

Lacná elektronika, značkové oblečenie, či dokonca Playstation: Čo všetko ponúka verejná dražba Slovenskej pošty?

Zdroj: TASR/Andrej Galica, Pexels/JÉSHOOTS

Slovenská pošta pripravuje veľkú verejnú dražbu nedoručených zásielok, ktorej sa môže zúčastniť každý záujemca. Informuje o tom aj web openiazoch.zoznam.sk.

Tí, ktorí hľadajú výhodné nákupy značkového oblečenia, topánok, šperkov, hračiek, doplnkov do domácnosti, kníh, pamätných mincí, mobilných telefónov či inej elektroniky, môžu nájsť skvelú príležitosť práve na tejto dražbe.

Podľa informácií Slovenskej pošty sa dražba uskutoční 19. októbra 2024 o 11:00 v hale Pošty Trnava 2 na Dohnányho ulici 17. Každý účastník sa musí pred vstupom preukázať občianskym preukazom a zapísať do zoznamu účastníkov. Vstupný poplatok je stanovený na jedno euro a vstup bude povolený od 10:30.

V prípade vydraženia veci, vydražiteľ ihneď po udelení príklepu cenu dosiahnutú vydražením uhradí v hotovosti a dražobník bez zbytočného odkladu nadobudnutý predmet odovzdá nadobúdateľovi,“ dopĺňa Slovenská pošta.

Zoznam predmetov, ktoré budú na dražbe, už zverejnila pošta na svojom webe. Medzi ponúkanými položkami sú okrem oblečenia a elektroniky aj vysávače, kávovary, lyže, dekoračné meče, kancelárske kreslo, bicykle a dokonca aj Biblia.

Aký ďalší tovar môžete očakávať?

  • Elektroniku, ako kávovare, kuchynské spotrebiče, alebo dokonca herné konzoly.
  • Oblečenie a obuv, vrátane známych značiek.
  • Domáce doplnky
  • Športové potreby
  • Dekoračné predmety
  • Knihy
  • Šperky a hračky
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie