fbpx

Nechutný čin muža: Manželku a deti väznil a zneužíval 20 rokov, na záhrade našli zakopané telá

Muž držal svoju manželku a sedem detí 20 rokov v domácom väzení. 54-ročného nemenovaného podozrivého zatkli policajti v Novo Oriente na severe Brazílie. Na obrázku aj detské oblečenie nájdené na dvore, kde boli pochované plody. Foto: Polícia Civil de Minas Gerais

Brazíliou otriasol nechutný prípad domáceho násilia. Muž dlhých 20 rokov väznil svoju manželku a deti, pričom ich niekoľkokrát sexuálne zneužíval.

Muž držal svoju manželku a sedem detí 20 rokov v domácom väzení. 54-ročného nemenovaného podozrivého zatkli policajti v Novo Oriente na severe Brazílie.

V domácnosti držal aj sedem detí vo veku od 3 do 22 rokov, pričom niektoré sexuálne zneužíval a znásilnená mala byť aj svokra podozrivého, píše portál Metro.

Sexuálne styky neostali bez následkov, niektoré deti museli ísť na potrat. V záhrade našli zakopané tri plody a mužova 40-ročná manželka uviedla, že ju držal v zajatí od svojich 17 rokov. Jeden z plodov, ktoré našli zakopané, mal osem mesiacov a manželku donútil podstúpiť celkovo tri potraty.

Ďalšia dcéra bola nútená znášať neúspešný potrat šesťmesačného plodu, ale dieťa prežilo a zachránila ho až pôrodná asistentka. Dievča bolo v tom čase v zlom zdravotnom stave, ale otec jej nedovolil, aby dostala lekársku pomoc.

V dome tiež navŕtal do stien domu diery, aby mohol sledovať, keď sa mužove dcéry prezliekajú. Na polícii sa podarilo jednému z detí ísť až v momente, kedy otcovi podalo tabletku na spanie. Úrady vykonali mesačné vyšetrovanie predtým, ako vykonali raziu v dome.

Mama a deti boli teraz kvôli ich ochrane premiestnené do inej oblasti v Brazílii a muž je zadržiavaný v preventívnej väzbe. Je obvinený z neoprávneného väznenia, znásilnenia zraniteľnej osoby, psychického násilia, umelého prerušenia tehotenstva a zatajenia mŕtvoly. Vyšetrovanie aktuálne prebieha.

Policajná hovorkyňa Herika Ribeiro Sena povedala: „Obeť odišla z domu len preto, aby poberala dávky a mnohokrát ju sprevádzala. Nikto zo susedov ju nepoznal, nemali k nej prístup ani príbuzní.“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie