fbpx

Agresívny muž sa vyhrážal žene zabitím. Použil pri tom nôž

Ilustračné foto. Zdroj: ISTOCKPHOTO/sturti, FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

46-ročný muž čelí obvineniu z nebezpečného vyhrážania sa žene. Hrozil jej zabitím a dokonca aj tým, že zabije i jej rodinu. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Najnovšie handlovská polícia obvinila 46-ročného muža z prečinu nebezpečného vyhrážania. „Obvinený prišiel za 48-ročným poškodeným k jeho zamestnaniu, kde búchal na bránu. Následne sa presunul na adresu trvalého pobytu poškodeného, kde začal búchať na vchodové dvere a cez otvorenú vetraciu časť okna sa vyhrážal s nožom v ruke 41-ročnej poškodenej, aby mu dala peniaze, inak pozabíja ju a jej rodinných príslušníkov,“ priblížila polícia v príspevku.

Následne po týchto slovách obvinený údajne zodvihol zo zeme kameň a hodil ho do okna, ktorým rozbil vonkajšiu sklenenú výplň plastového okna. „Svojím konaním vzbudil u poškodených dôvodnú obavu o svoj život a zdravie, pričom skutok spáchal závažnejším spôsobom konania so zbraňou,“ doplnila.

Muža napokon policajti v zmysle zákona obmedzili na osobnej slobode a  umiestnili ho do cely policajného zaistenia.

„Poverený príslušník Policajného zboru z Handlovej spracoval podnet na podanie návrhu na vzatie muža do väzby, o ktorom bude rozhodovať súd. V prípade dokázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ dodala na záver.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie