fbpx

Facebook zablokoval BEZ VAROVANIA konto Matovičovho hnutia Slovensko. Sme doslova Zakázané hnutie, tvrdí predseda

Hnutie Slovensko má na sociálnej sieti Facebook zablokovanú svoju stránku. Zdroj: FB/ Hnutie Slovensko

Facebook bez akéhokoľvek varovania zablokoval stránku hnutia Slovensko, ktoré má 228-tisíc sledovateľov. Lídri hnutia tvrdia, že za týmto krokom stojí spolupráca vlády a finančných skupín.

Stránka hnutia Slovensko na Facebooku bola zablokovaná bez akéhokoľvek varovania, informoval predseda hnutia Igor Matovič na sociálnej sieti.

Predseda strany Slovensko Igor Matovič tvrdí, že Facebook im zablokoval stránku bez akejkoľvek predchádzajúcej výčitky a obviňuje Haščáka z Penty z tohto zásahu.

„Nie sme si vedomí porušenia žiadnych pravidiel. Tento krok nás prekvapil a komunikujeme so správcami, aby sme čo najskôr vyriešili toto nedorozumenie,“ uviedol Marek Šefčík z hnutia Slovensko.

Predseda hnutia Slovensko Igor Matovič zdôraznil, že stránka má 228-tisíc sledovateľov a za jej zablokovaním vidí úsilie o odstrihnutie hnutia od verejnosti.

Hnutie sa tiež sťažuje na to, že je vyblokované z politických diskusií v televíziách a má minimálny priestor v médiách, ktoré sú podľa nich „v moci Penty a progresívcov“. Zablokovanie na Facebooku považujú za ďalší krok k umlčaniu a tvrdia, že sú jediné protikorupčné hnutie, ktoré ohrozuje súčasný politický systém.

„Sme doslova Zakázané hnutie. Opozícia s koalíciou nás spoločne vyblokovali z akýchkoľvek politických relácií v TV. V správach máme len zlomok priestoru. Live prenosy z tlačoviek tak v 1/1000 v porovnaní s ostatnými. V ostatných médiách v moci Penty či progresívcov sme skoro vôbec neni a keď, tak naschvál negatívne. A teraz sme zablokovaní aj na FB,“ píše Matovič.

„Všetci spolu sú presvedčení, že nás treba umlčať … lebo vedia, že sme jediné skutočne protikorupčné hnutie, s ktorým by sa na “malej domov” nikdy nedohodli. Radšej pôjde súčasná opozícia s Demokratmi spolu s mafiou z Hlasu, ako by mali fungovať v skutočne bezkorupčnej vláde,“ dodáva.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie