fbpx

Národná diaľničná spoločnosť upozorňuje na dopravné obmedzenie. TENTO tunel čaká úplná uzávera

Ilustračné foto. Na snímke uzávera tunela a dopravná zápcha v Bratislave. Zdroj: FOTO TASR/Michal Svítok

V najbližších dňoch bude platiť dopravné obmedzenie pre tunel v prešovskom kraji. Týka sa to konkrétne tunela Prešov. Dôvodom je jesenná údržba. Informuje o tom Národná diaľničná spoločnosť na sociálnej sieti. 

Národná diaľničná spoločnosť uviedla, že v týchto dňoch bude uzavretý tunel Prešov. Dôvodom je pravidelný servis tunelov na Slovensku. Dopravné obmedzenie bude platiť od stredy (9. 10.).

Preto, aby sa eliminovali dopravné obmedzenia a zabezpečil maximálny dopravný komfort pre motoristov, servis prebehne podľa NDS iba v nočných hodinách a počas víkendu.

Tunel bude uzavretý v stredu od 20.00 h do štvrtka (10. 10.) 6.00 h. Vo štvrtok od 20.00 h do piatka (11. 10.) do 6.00 h a v piatok od 22.00 h do nedele (13. 10.) do 16.00 h.

„Štandardne údržba pozostáva z čistenia ostenia, chodníkov, vozovky, kanalizácie, osvetlenia, priečnych prepojení, mostov, taktiež merania tlaku v požiarnom vodovode alebo zo sanácie trhlín. Uskutočnia sa taktiež odborné prehliadky a skúšky technologického vybavenia,“ uviedli pre TASR z NDS.

Obchádzková trasa povedie po ceste I/18 a I/68 cez mesto Prešov. Platí obojsmerne a bude riadne vyznačená. Pravidelné údržby tunelov prebiehajú po celom Slovensku každý rok na jar a na jeseň. Podľa NDS nejde len o zákonnú povinnosť, ale v prvom rade o zaistenie bezpečnosti motoristov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie