fbpx

Úspešný slovenský herec SKOLABOVAL v divadle, na pomoc prišla sanitka. Nezvládol vysoké pracovné tempo

Patrik Vyskočil je jedným z najznámejších muzikálových hercov na Slovensku. Dlhé roky stvárňoval ústredné postavy vo veľmi úspešných hudobných snímkach. Foto: IG/patrik_vyskocil, TASR/Henrich Mišovič

Pokiaľ sme vystavení dlhodobému vysokému pracovnému tempu, naše telo môže v jednej chvíli vypovedať službu. To sa nedávno vypomstilo známemu slovenskému hercovi.

Patrik Vyskočil je jedným z najznámejších muzikálových hercov na Slovensku. Dlhé roky stvárňoval ústredné postavy vo veľmi úspešných hudobných snímkach.

Za posledné roky sa ale z divadelných dosiek vytratil a objavuje sa v pozícii režiséra. Hoci doteraz mal pod palcom už hotové muzikály, rozhodol sa, že skomponuje hru od úplných základov.

Podarilo sa mu napísať prvý autorský muzikál Mojžiš, ktorý čaká na svoju premiéru v Divadle Nová scéna už 25. októbra, informovali Topky. Vyskočil si okrem námetu či textov zahrá rovno hlavnú postavu.

„Musím sa priznať, že je to naozaj náročné, ale bolo to moje rozhodnutie, dať si túto osobnú výzvu a dokázať niečo, o čo sa u nás ešte nikto nepokúsil v rámci takéhoto veľkého projektu,“ prezradil herec.

Spoločnú autorskú prvotinu s hereckým kolegom Dávidom Hartlom, ktorý je v úlohe dramaturga, neberie na ľahkú váhu. Zodpovednosť na pleciach a enormné pracovné tempo si nedávno vyžiadali svoju daň.

Koncom minulého týždňa ho z divadla brali na nosidlách sanitky. „Po skúške som šiel po divadle a stŕpla mi polovica tela a skoro som odpadol, nevedel som stáť, tak mi zavolali sanitku. Vzali ma do nemocnice, ale našťastie nič vážnejšie nenašli,“ povedal režisér.

Dodáva, že to bolo „asi len vyčerpanie, dehydratácia a nedostatok magnézia. Tak mi dali infúzku a na druhý deň som bol už našťastie ok“.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie