fbpx

Muž sa vyzliekal a uspokojoval pri škôlke. Za nechutný čin mu hrozia 3 roky vo väzení

Ilustračná fotografia. Zdroj: FOTO TASR/Dano Veselský, Jakub Kotian

V Humennom sa stal šokujúci incident v blízkosti materskej školy. Postaral sa o to muž, ktorý sa nielenže vyzliekal, ale aj onanoval. V tej chvíli si ho všimla zamestnankyňa škôlky, ktorá zalarmovala políciu. 38-ročný muž tak za tento ohavný čin skončil na policajnej stanici a hrozí mu trest vo vezení, a to na 3 roky.

Ako informuje portál noviny.sk, tento prípad sa stal na humenskom sídlisku. Muž si pre svoje uspokojenie vybral priestor v blízkosti materskej školy.

Z doposiaľ nejasných dôvodov sa v popoludňajších hodinách obnažoval a následne aj onanoval. Jeho nevhodné správanie si ako prvá všimla zamestnankyňa škôlky, ktorá okamžite privolala políciu.

„Oznamovateľkou bola zamestnankyňa MŠ, ktorá promptne oboznámila policajné zložky, vyučovací proces v konkrétnej materskej škole prebiehal bez narušenia,“ uviedol pre portál hovorca mesta Humenné, Marián Škuba.

Polícia muža zadržala, hrozí mu trest na 3 roky

Polícia zistila, že sa jedná o 38-ročného muža, ktorý pochádza z osady Podskalka. „V blízkosti jednej z materských škôlok sa mal dopustiť hrubej neslušnosti. Svojím konaním vyvolával verejné pohoršenie, obnažoval sa,“ vysvetlila hovorkyňa KR PZ Jana Ligdayová. Muž bol po vypočutí prepustený, ale stíhanie pre trestný čin výtržníctva už bolo zahájené. „Obvinenému mužovi hrozí podľa trestného zákona trest odňatia slobody až na tri roky,“ dodala Ligdayová.

V súvislosti s týmto prípadom hovorca mesta Humenné Marián Škuba vyzval verejnosť, aby v prípade podobných udalostí ihneď kontaktovali políciu, čo výrazne pomáha pri rýchlom zásahu a dolapení páchateľov. Polícia upozornila, že neskoré hlásenie takýchto incidentov sťažuje ich prácu. „Stalo sa nám už aj tak, že pani zavolala po troch dňoch, kde už šanca na objasnenie bola nízka,“ dodal náčelník MsP Miroslav Jevič.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie