fbpx

VIDEO: Najbizarnejší životopisný film? Príbeh slávneho Robbieho Williamsa vyrozpráva ŠIMPANZ

Britský hudobník Robbie Williams sa pripravuje na kino premiéru životopisného filmu Better Man. Zdroj: DiscussingFilm, Reprofoto Youtube/Entertainment Film Distributors

Britský hudobník Robbie Williams sa chystá na premiéru svojho životopisného filmu Better Man.

Zaujímavosťou je, že speváka vo filme nehrá on sám, ale počítačom generovaná opica, ktorú pomocou technológie snímania pohybu ztvárňuje herec Jonno Davies. Informuje portál hudba.zoznam.sk.

Som Robbie Williams. Som jednou z najväčších popových hviezd na svete. Ale vždy som sa považoval za trocha menej vyspelého,“ hovorí spevák v prekvapivom úvode.

Príbeh hudobnej ikony bude vyrozprávaný v ambicióznom filme režiséra Michaela Graceyho, ktorý sa do kín dostane 26. decembra. Premiéru mal už koncom leta na filmovom festivale v Telluride, kde reakcie naň boli zmiešané. Po počiatočne rozpačitom prijatí CGI opice sa však hodnotenia väčšinou ukázali ako pozitívne.

Cieľom Michaela Graceyho bolo vytvoriť film, ktorý divákov ohromí a privedie k názoru, že nič podobné ešte nikdy nevideli.

Nápad stvárniť Robbieho Williamsa ako opicu mu vlastne vnukol samotný spevák, ktorý počas jedného z rozhovorov spomínal, že sa v určitých momentoch svojej kariéry cítil ako cvičená opica. Toto priamé vysvetlenie priniesol Robbie Williams v úvode zverejneného traileru.

Synopsa filmu uvádza, že Better Man je založený na skutočnom príbehu o meteoritickom vzostupe, dramatickom páde a pozoruhodnom oživení britskej popovej superhviezdy Robbieho Williamsa, jedného z najvýznamnejších zabávačov všetkých čias.

Pod vizionárskym vedením Michaela Graceyho (The Greatest Showman) je film jedinečne vyrozprávaný z Williamsovej perspektívy, zachytávajúci jeho charakteristický vtip a nezdolného ducha.

Sleduje Robbieho cestu od detstva, cez jeho pôsobenie ako najmladší člen hitparádového boybandu Take That, až po bezkonkurenčné úspechy sólového umelca, ktorý láme rekordy. Zároveň sa film zaoberá výzvami, ktoré sláva a úspech na stratosférickej úrovni prinášajú.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie