fbpx

Kanye West požiadal o ROZVOD s Biancou Censori. Raper chce žiť v Tokiu

Kanye West a jeho žena Bianca Censori. Zdroj: X/ RvpLand, SmilingSailor

Manželstvo Kanyeho Westa a Biancy Censori sa po dvoch rokoch rozpadlo. Pár, ktorý uzavrel úradný sobáš v decembri 2022, sa podľa magazínu TMZ rozišiel už pred niekoľkými týždňami. Raper pripravuje všetko potrebné na rozvod.

Štyridsaťsedemročný West informoval svojich blízkych, že sa plánuje rozviesť s dvadsaťdeväťročnou Censori a chce žiť a pracovať trvalo v Tokiu. Ich rozchod prinútil architektku, aby sa vrátila do rodnej Austrálie. Naposledy zachytili paparazzi Westa a jeho ženu Biancu 19. septembra. Vtedy zamierili spoločne do supermarketu v Tokiu s dvoma zo štyroch detí, ktoré má raper s prvou manželkou Kim Kardashianovou.

Vlani na jeseň blízki Biancy vyjadrovali znepokojenie nad jej kontroverzným životným štýlom a vulgárnym štýlom obliekania. Pozastavovali sa tiež nad niektorými verejnými vystúpeniami. Napríklad nad prípadom, keď Censori orálne uspokojovala Westa na gondole v Benátkach za bieleho dňa pred davom turistov.

Písalo sa tiež o tom, že West nariaďuje svojej partnerke, aby na verejnosti nikdy nehovorila.

Pripravil pre ňu vraj dokonca zoznam prísnych pravidiel, ktoré musela dizajnérka dodržiavať. Vrátane toho, ako má chodiť obliekaná, čo smie jesť a kedy pôjde cvičiť.

Podľa zahraničných médií manipuloval umelec svoju ženu, aby sa stala akousi novou verziou jeho bývalej manželky Kim Kardashianovej. S tou sa raper trpiaci bipolárnou poruchou rozviedol po siedmich rokoch manželstva, o rozvod vtedy požiadala Kim. Raper opakovane uviedol, že s rozchodom sa nezmieril a berie ho ako životnú prehru.

Bianca Censori je dcérou austrálskeho dílera heroínu Elia „Lea“ Censoriho, ktorý strávil veľkú časť života vo väzení. Tiež jeho brat, Biankin strýko Eris, nebol žiadnym svätúšikom. Gangster, známy ako „Melbournský Al Capone“, bol v minulosti odsúdený na trest smrti.

Austrálčanka Bianca sa po štúdiu architektúry na Melbournskej univerzite vydala do Spojených štátov. Od roku 2020 je dizajnérkou značky Yeezy Kanyeho Westa. Má tiež vlastnú značku šperkov Nylons.

Podľa jej priateľov Bianca Censori „uviazla v Kanyeho sieťach“. Ostatní sa ju vraj snažili už niekoľkokrát zachrániť, ale „kvôli stenám, ktoré Kanye okolo nej postavil“, to nebolo možné.

Aj podnikateľka Kim Kardashianová, ktorá má s Westom štyroch potomkov, vyjadrila nad správaním exmanžela niekoľkokrát znepokojenie. „Občas je dosť ťažké vysvetľovať deťom správanie ich otecka. A zároveň mám oň vážne obavy. Prechádza sa po ulici bosý s fľašou šampanského v ruke, niečo je očividne zle,“ uviedla vlani. Spomínala aj na to, že aj jej West kedysi kompletne vymenil šatník.

„Vždy som si myslela, že mám dobrý štýl, kým som nestretla jeho. Povedal mi do očí, že to čo nosím, je úplne príšerné. V deväťdesiatkach ma potom obliekal a radil, v čom mám chodiť von aj do spoločnosti. Posielal mi často v priebehu dňa a aj v noci e-maily s fotkami outfitov, v ktorých by som sa mala podľa neho ukazovať a ktoré by mi pristali,“ popísala miliardárka v jednom z dielov reality šou Keeping Up With The Kardashians.

Na rozdiel od Biancy, ktorá bola často takmer nahá, musela chodiť Kardashianová podľa svojich slov kvôli manželovej žiarlivosti naopak oveľa viac zahalená, než by si sama priala.

Americký raper Kanye West , známy tiež ako Yeezy či len Ye, je držiteľom 53 ocenení zo 161 nominácií, vrátane dvadsaťjeden cien Grammy. V roku 2022 boli jeho profily zablokované na väčšine sociálnych sietí a mnoho známych firiem s ním ukončilo spoluprácu. Dôvodom boli jeho antisemitské výroky. Vyhlásil napríklad, že nacistický diktátor Adolf Hitler robil aj dobré veci. V roku 2018 zase prekvapil výrokom, že otroctvo bola voľba.

 

 

 

 

 

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie