fbpx

Slovák vyhral v lotérii poriadnu sumu. Na účet mu bude pípať každý mesiac, dokopy ide o 10-tisíce eur

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/Martin Baumann, Freepik

Na Slovensku pribudol ďalší šťastlivec. Slovák z okolia Nitry totiž tento mesiac vyhral v žrebovaní Extra výplaty sumu, z ktorej sa mnohým zamotá hlava.

V lotérii Tiposu vyhral neznámy hráč alebo hráčka neuveriteľných 30-tisíc eur. Šťastie mal konkrétne v žrebovaní Extra výplaty, kde len prednedávnom navýšili výhernú sumu na druhom mieste, a to na 30-tisíc eur. Informovali o tom tvnoviny.sk.

Výhru získal Slovák z Nitrianskeho kraja, ktorý mal dokonca šancu vyhrať aj hlavnú cenu. Tá mu ušla len o kúsok.

Výhernú sumu budú výhercovi vyplácať najbližších 12 mesiacov, a tak mu každý mesiac pribudne navyše na účet 2 500 eur.  „Najväčším lákadlom je, samozrejme, hlavná výhra vo výške až 480 000 eur,“ uviedla hovorkyňa národnej lotériovej spoločnosti Jana Pohorelská.

Stávka hráča vyšla len 4,5 eura a uspel s jedným z troch tipov. Jeho výherný tiket mal čísla 1, 3, 4, 5, 10, 19 a powerballové číslo 2. Uhádnuť musel všetky čísla spolu s poweballovým, aby získal hlavnú cenu. To sa mu však nepodarilo, poweballové číslo 4 neuhádol a tipol ho nesprávne. Získať by mohol až takmer pol milióna eur, a to 480-tisíc.

Čo je Extra výplata?

Lotériu Extra výplata začala spoločnosť Tipos prevádzkovať od 19. marca 2024. Jej prvé žrebovanie sa uskutočnilo 25. marca. Do konca septembra mala táto novinka 10 výhercov v prvom poradí a 15 hráčov získalo výhry v druhom poradí.

Táto lotéria je prvá anuitná číselná lotéria na Slovensku. To znamená, že výhry z prvého a druhého poradia nie sú výhercom vyplatené jednorazovo, resp. naraz, ale postupne, v pravidelných mesačných „výplatách“. Výhry z prvého poradia sú vyplácané mesačne po dobu desať rokov a výhry z druhého poradia vypláca Tipos pravidelne každý mesiac po dobu jedného roka. Výherné čísla pre lotériu Extra výplata sa žrebujú v pondelok. Cena za jeden tip na jedno žrebovanie v lotérii je 1,50 eura.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie