fbpx

Vážna nehoda na R1 smerom na Trnavu: Do cestárskeho auta vpálil kamión, cesta je prejazdná (aktualizované)

Snímka z miesta nehody. Zdroj: TVNOVINY.SK/KRHaZZ Nitra

Hrozivá dopravná nehoda sa odohrala dnes na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu. Z neznámych príčin tam totiž nákladné vozidlo narazilo do cestárskeho vozidla. Cesta je už prejazdná. Treba však počítať so zdržaním, blokovaný je jeden jazdný pruh. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Na rýchlostnej ceste R1 smerom na Trnavu sa stala v utorok (8. 10.) vážna dopravná nehoda. Z miesta incidentu nehlásia zranených. Ako prvý o tom informoval portál tvnoviny.sk s tým, že do cestárskeho auta narazil kamión. V tejto chvíli bola na nejaký čas cesta uzavretá.

Po náraze sa kamión prevrátil na ceste

Správy o nehode potvrdila polícia na sociálnej sieti. „Dnes v doobedných hodinách došlo k dopravnej nehode na rýchlostnej ceste R1, 43,5 km v smere na Trnavu. Z doposiaľ presne nezistených príčin nákladné vozidlo narazilo do cestárskeho vozidla a prevrátilo sa cez celú cestu. Z uvedeného dôvodu je cesta neprejazdná,“ napísala v príspevku polícia.

Ako dodala, premávka je v tomto úseku usmerňovaná príslušníkmi Policajného zboru a je vykonávaný odklon dopravy na zjazde Cabaj.

Podľa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru bola nehoda dvoch nákladných vozidiel nahlásená krátko pred 10.00 h. Na mieste zasahovali nitrianski hasiči s dvoma kusmi techniky aj rýchla zdravotná pomoc. Vodiči vozidiel však pri nehode neutrpeli žiadne zranenia, potvrdili hasiči.

Hasiči vykonali na mieste nehody požiarno-bezpečnostné opatrenia. Pomocou absorbčnej látky zachytili, neutralizovali a z vozovky odstránili uniknuté prevádzkové kvapaliny. Asistovali aj pri bezpečnom odtiahnutí obidvoch vozidiel.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie