fbpx

V Trnave údajne pôsobí RODINNÝ gang. Má kradnúť, biť ľudí a chodiť ozbrojení

V Trnave pôsobí gang, ktorý ubližuje ľuďom. Zdroj: Reprofoto/tvnoviny.sk

Obyvatelia hlásia, že gang v Trnave má za cieľ kradnúť, vyhrážať sa a surovo napádať ľudí, pričom sú dokonca ozbrojení. V meste podľa obyvateľov už roky pôsobí nebezpečná rodinná skupina. Desiatky Trnavčanov sa sťažujú, že polícia nezasahuje dostatočne a táto skupina získava na vplyve. S kamerou sa televízia Markíza vybrala do Trnavy, aby gang našla a konfrontovala.

Krádeže, bitky a vyhrážky – v Trnave údajne pôsobí nebezpečný gang už niekoľko rokov. Informuje portál tvnoviny.sk. Na viacerých mobilných záznamoch od divákov sa objavil chlapec, ktorý brutálne napáda iné deti. Na jednom z videí chlapec náhle kopne do nič netušiaceho dieťaťa.

„V Trnave je miestny gang. Jeden 15-ročný chalan bezdôvodne útočí na ľudí, bije ich päsťami a kope do hlavy,“ povedal televízii anonymný muž. Na ďalšom videu je zachytené, ako po jednom z útokov príde bezpečnostná služba, a aj tú mladík brutálne napadne.

„Vyhľadáva si slabších. Všetko je to nahlásené, ale polícia to ututláva ako priestupky,“ dodáva muž.

Útočiaceho chlapca z videí sa televízii podarilo nájsť. Keď si všimol ale kameru, okamžite ušiel.

„Polícia klasifikovala uvedené prípady ako priestupky proti občianskemu spolunažívaniu a proti majetku. V dvoch prípadoch bolo objasňovanie priestupku ukončené a vec bola postúpená na Okresný úrad Trnava na ďalšie konanie. V jednom prípade polícia stále objasňuje konanie osôb,“ informovala krajská policajná hovorkyňa Zlatica Antalová.

Štáb si začal všímať aj ďalších členov údajného gangu.

„Táto rodina už roky okráda najmä starších ľudí, čím sa aj živí,“ uviedol jeden z miestnych obyvateľov. Kradnúť majú aj v obchodoch.

Niekoľko miestnych sa podelilo o svoje skúsenosti s touto rodinou.

„V Trnave sa vyhrážali mojej mame, ktorá je vedúca v predajni. Nakradli tovar v hodnote približne tri až štyri tisíc eur. Nikto ich nevie zastaviť,“ píše sa v jednej zo správ.

Diváci, ktorí televíziu kontaktovali, spomínali nielen krádeže, vyhrážky a bitky, ale dokonca aj zbrane.

„Na vlakovej stanici bol ten najhlavnejší. Mal v ruke zbraň a vyhrážal sa ľuďom,“ opísala jedna diváčka.

Trnavská polícia uviedla, že nemá evidované žiadne oznámenie o údajnom gangu, ktorý by páchal protiprávnu činnosť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie