fbpx

FOTO: V Prečíne mladík skončil s autom v betónovom múre. Zdemoloval oplotenia troch rodinných domov, škodu vyčíslili na 7-tisíc eur

Snímky z dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trenčiansky kraj

V obci Prečín (okres Považská Bystrica) policajti vyšetrujú nepochopiteľnú dopravnú nehodu. Mladý vodič tam totiž narazil autom do oplotenia troch rodinných domov. Pri incidente došlo k dvom ľahkým zraneniam. Celková škoda bola vyčíslená na 7000 eur. Informovala o tom trenčianska polícia na sociálnej sieti.

Po náraze pokračoval v jazde

„27-ročný vodič na vozidle Honda Civic neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a stavu vozovky. Prednou časťou vozidla narazil do kovového oplotenia rodinného domu, no v jazde pokračoval. O pár domov ďalej opäť narazil do kovového oplotenia rodinného domu. Zastavil ho až betónový múr pri treťom rodinnom dome, kde poškodil aj prednú stenu domu,“ informuje polícia.

Na obrázku môže byť parkovacie hodiny a text
Snímka z dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR – Trenčiansky kraj

Škoda za 7-tisíc eur

Ako na záver dodali, pri dopravnej nehode došlo k dvom ľahkým zraneniam. Zarážajúce je to, že dychová skúška u vodiča vozidla bola negatívna. Celková škoda bola vyčíslená na 7000 eur. Čo sa presne stalo momentálne nie je známe.

Na obrázku môže byť text
Snímka z dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR – Trenčiansky kraj
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie