fbpx

V Bratislave agresívny muž napadol policajta. Spôsobil mu ťažké zranenie

Ilustračné foto. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj, Mestská polícia Bratislava

V Bratislave vyčíňal agresívny muž, ktorý sa násilne dobýjal do bytu k partnerke. Pri zásahu mal udrieť policajta a spôsobiť mu ťažké zranenie. Zo zločinu útoku na verejného činiteľa polícia obvinila 29-ročného Ukrajinca Hryhoriiho R. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

„Hliadka bratislavskej pohotovostnej motorizovanej jednotky bola na základe oznámenia vyslaná v sobotu (5. 10.) krátko po 19.15 h do jedného z obytných domov na Korytnickej ulici, kde sa mal do bytu k partnerke dobíjať agresívny muž. Policajti voči nemu použili zákonné výzvy, aby upustil od svojho konania, muž na výzvy reagoval a v konaní nepokračoval. Následne nadviazali so ženou komunikáciu, počas ktorej agresívny muž prudko udrel lakťom a následne päsťou do oblasti tváre člena hliadky,“ priblížia polícia v príspevku.

Spôsobil mu ťažké zranenie

Členovi policajnej hliadky mal obvinený podľa slov hovorcu spôsobiť ťažké zranenie v oblasti tváre, ktorý si vyžiadal chirurgický zákrok v nemocnici.

Po tomto útoku policajti použili voči mužovi donucovanie prostriedky a obmedzili ho na osobnej slobode. „Bol eskortovaný na príslušné policajné oddelenie, kde po vykonaní potrebných úkonov vzniesol vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II obvinenie zo zločinu útoku na verejného činiteľa,“ dodala polícia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie