fbpx

V lietadle NIKDY nepoužívajte toaletný papier, radí letuška. Cestujúcich varuje aj pred ďalšími zvykmi

Ilustračné foto. Zdroj: Freepik

Zamestnanci rôznych prevádzok sa niekedy podelia s bežnými smrteľníkmi o tajomstvá, ktoré by nemali vyjsť na povrch. Letušky nepatria k výnimkám a cestujúcich upozorňujú na činnosti, na ktoré si dať pozor alebo ktorým sa počas letu vyhnúť.

Let lietadlom môže byť vzrušujúci, ale pre niekoho bežnou rutinou. Očakávate príchod do cieľovej destinácie a počas cesty si môžete chvíle krátiť rôznymi aktivitami. Sú isté veci, ktorým by ste sa vo vzduchu mali vyhýbať.

Letuška sa podelila o tri veci, ktoré by cestujúci počas letu nikdy nemali robiť. A zrejme ide o veľmi bežné činnosti medzi dovolenkármi a pravidelnými cestujúcimi, píše Mirror.

Letuška Cierra Mistt odhalila na TikToku „tajomstvá letušky, ktoré potrebujete vedieť“, aby ste sa počas cesty vyhli niektorým chybám. Prvú vec, ktorú neodporúča používať pri návšteve toalety, je toaletný papier. Zvláštny paradox, však?

Namiesto toho navrhuje cestujúcim „použiť papierové utierky“ ako náhradu. Prečo? Vysvetlila: „Je to kvalitnejšie a nebude sa trhať ani nerozpúšťať ako toaletný papier.“

Ďalej odporučila „nechodiť bosí na toaletu“, ako to robia mnohí cestujúci. „Môžem vás ubezpečiť, že tekutina na podlahe nie je voda a určite do nej nechcete vstúpiť,“ varovala Cierra a nechala ľudí, aby si sami urobili názor na tekutinu, v ktorej kráčali bosými nohami.

„Nehovoriac o tom, že toaleta sa nikdy nevyčistí, pokiaľ nie je natoľko špinavá, že ju musíme zavrieť po zvyšok letu,“ priznala. Prezradila tiež, že upratovačky, ktoré sú zamestnané na upratovanie lietadla po ukončenom lete, „nerobia hlboké čistenie, aké si myslíte, že robia“.

Povedala: „Robili to len počas Covidu a jediné, čo naozaj hĺbkovo vyčistili, boli podnosy a bezpečnostné pásy. V súčasnosti je to skôr upratanie a vynášanie odpadu z podlahy.“

Nečakané prekvapenie cestujúcim spôsobilo aj odporúčanie nepoužívať hygienickú utierku, ktorú vám poskytnutú pri nástupe na vyčistenie podnosu, pretože ten už pravdepodobne bol vyčistený.

Ciarra žiadala cestujúcich, aby sa namiesto toho sústredili na utieranie oblastí okien, pretože ​​sa im len zriedkakedy dostane poriadneho vyčistenia. V reakcii na to jedna z používateliek poznamenala: „Takže lietadlá sú také špinavé, rozumiem.“

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie