fbpx

Pri Turanoch vyhasol život motorkára. Zomrel po zrážke s autom (aktualizované)

Snímky z miesta tragickej dopravnej nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Žilinský kraj

V nedeľu (6. 10.) došlo k vážnej dopravnej nehode, ktorá sa stala popoludní pri Turanoch (v okrese Martin). Žiaľ, incident si vyžiadal jeden ľudský život. 36-ročný motorkár utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Osudnou sa mu stala jazda na motorke. Motorkár sa zrazil s vozidlom značky Volvo medzi Sučanmi a Turanmi. Cesta 1/18 bola obojsmerne uzavretá. Informovalo o tom Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline.

Po zrážke na mieste zomrel

Ako dodala polícia na sociálnej sieti, z doposiaľ presne nezistených príčin došlo ku stretu osobného motorového vozidla zn. Volvo a motocykla zn. Kawasaki.

„36-ročný vodič motocykla utrpel zranenia, ktorým žiaľ na mieste podľahol. 51 ročný vodič motorového vozidla sa na mieste podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom. U nebohého bola nariadená pitva,“ priblížila polícia.

Na miesto nehody bol privolaný znalec z odboru cestnej dopravy, cesta bola z dôvodu dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov na nevyhnutne potrebný čas úplne uzavretá. „Ďalšie okolnosti, presné príčiny, ako aj miera zavinenia tragickej nehody sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ dodala.

Údajne vodič auta nedal prednosť

Ako informuje portál Regióny.sk, nehoda si vyžiadala život motorkára Michala, ktorý sa už k svojej rodine nevrátil. Na mieste zasahovala polícia, záchranári aj traja hasiči s jedným kusom techniky. Cesta bola obojsmerne uzavretá. Podľa svedkov údajne vodič Volva nedal motorkárovi prednosť. „Zomrel na mieste. Predo mnou sa to stalo,“ priblížil svedok incidentu, pán Milan.

Zrejme sa pod nehodu mohlo podpísať aj nepriaznivé počasie. „My na motorkách sme tam boli tesne potom, keď sa to stalo. V tom lejaku. Nebolo nám všetko jedno,“ uviedla jedna z okoloidúcich.

Tragickú udalosť potvrdil aj známy zosnulého. „Miško, kamarát, je mi to ľúto. Odpočívaj v pokoji,“ napísal Miroslav.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie